facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groepsaccommodatie De Alberthoeve

Adres: Wateren 24, 8438SB Wateren
Telefoonnummer: +31 521 38 72 95
Stad: Wateren
Route: Wateren 24
Postcode: 8438SB



op zoek naar gerelateerd: Plattegrond Camping Alberthoeve, Alberthoeve zoover, SVR camping Wateren, Groepsaccommodatie Wateren, Camping in Wateren, Aalbertshoeve Ermelo, SVR camping Drents-Friese Wold, Jan Zwiers Alberthoeve
Recensies
Gezellige cottages/bungalows, van alle gemakken voorzien, in een prachtig natuurgebied! Aanrader!
Hele fijne, rustige camping met Finse huisjes. Die prima voldoen, met 4 volwassene. 4G en Wi-Fi zijn niet optimaal, maar te doen.
Super leuke camping en mooie pensioen stal.
Fijne, rustige camping in het hart van het Drents-Friese Wold. Uitstekende startlokatie voor wandelen en fietsen Enige kritische punt is de zeer matige WiFi op de plek waar we stonden. Die was regelmatig niet beschikbaar. Toiletgebouw is zeer schoon.
Heerlijke rustige camping, ruime plaatsen en schoon, heel belangrijk.
Leuke camping en mooie lodge. Ideale plaats om de omgeving te gaan verkennen.
Prachtige en rustige camping met mooie ruime plaatsen. Zeer mooi en schoon sanitair. 1 minpuntje voor ons, wifi was niet zo best.
Grote plaatsen, vriendelijke beheerders, schoon sanitair. Enige minpuntje is het WiFi en internet, dat is ondanks alle inzet van beheerder toch zwak.
Ben er nog maar net maar geniet nu al intens
Superfijne camping en stalling voor de paarden. Lekker ruime rustige plaatsen, schoon sanitair
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid