facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GROEPEN.nl

GROEPEN.nl

Info

Familiereünie? Vriendenweekend? Zakelijke bijeenkomst? Met zijn allen er even echt tussenuit? Bijzondere groepsaccommodaties voor kleine en grote groepen!

Geschiedenis

Met meer dan 750 accommodaties in o.a. Nederland, België, Duitsland en Frankrijk is Groepen.nl marktleider in het aanbieden van accommodaties voor groepen! Voor de eigenaren van deze accommodaties werven we actief klanten en die klanten adviseren we bij de keuze van de meest geschikte accommodatie. Een vriendenclub die gewoon een weekje vakantie wil vieren. Een familie die op zoek is naar een geschikte locatie voor een reünie... Scholen die ruimte zoeken voor een werkweek... Bedrijven die ongestoord willen vergaderen of een cursus willen verzorgen. Grote en kleine groepen vinden bij Groepen.nl precies wat ze zoeken!

---------------------------------------------------------------
Over ons: Prettig kennis te maken!

Passie en aandacht voor groepen

Het CVG (Centrum Voor Groepsaccommodaties), de organisatie achter www.GROEPEN.nl, is in januari 1992 opgericht door Josien Ansen-Posthouwer (1961) en Rob Ansen(1964). Tot op de dag van vandaag directeur/ eigenaren.

Gefundeerd bouwden zij in de loop der jaren het bedrijf op met als kenmerken: Persoonlijke aandacht en passie! Het vaste team -vrijwel iedereen werkt er meer dan 10 jaar- bestaat ondertussen uit 14 echte groepsaccommodatie specialisten.

Met meer dan 600 accommodaties -van ruim 400 verschillende eigenaren- is het CVG marktleider in het aanbieden van accommodaties voor groepen! Voor de eigenaren van deze accommodaties werven wij actief klanten en die klanten adviseren we bij de keuze van de meest geschikte accommodatie. Een vriendenclub die gewoon een weekje vakantie wil vieren. Een familie die op zoek is naar een geschikte locatie voor een reünie... Scholen die ruimte zoeken voor een werkweek... Bedrijven die ongestoord willen vergaderen of een cursus willen verzorgen...

Producten

vakantiehuizen voor groepen



"Onze organisatie is sinds 1992 actief als specialisten in de verhuur van groepsaccommodaties en heeft ruim 1300 vakantiehuizen voor zowel kleine als grote groepen in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Of je nu op zoek bent naar dat leuke familiehuis of dé locatie om een creatief uitje te organiseren. Wij hebben het meest complete aanbod voor alle soorten groepen vanaf 6 personen. Van eenvoudige en goedkope kampeerboerderij tot luxe villa’s waar je als groep exclusief kunt verblijven."
Adres: Veesteeg 3 B, 6657 KH Boven-Leeuwen
Telefoonnummer: 0487 594 641
ln.nepeorg@ofni
Stad: Boven-Leeuwen
Route: Veesteeg 3 B
Postcode: 6657 KH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00

Recensies
Optie nemen en boeking maken ging prima. Zoekfunctie is geweldig. Wel zou ik het handiger vinden als bij een groepsaccomodatie voor een school de optietijd langer mag zijn, bijv 5 dagen ipv 2, omdat er vaak nog extra overleg nodig is in de organisatie.
Eergisteren een optie gevraagd op een familie huis voor de herfstvakantie ‘23. Eerste optie voor een huis in Duitsland gaf geen mogelijkheden voor ons. Tweede optie in Friesland werd na 30 min al positief gehonoreerd. Wij direct iedereen gevraagd om vrij te vragen. En vandaag kunnen bevestigen. Vragen zijn per kerende mail positief beantwoord en ook de eigenaar van het door ons te huren huis heeft vandaag al contact opgenomen om e.e.a. Te bevestigen. We verheugen ons met veel voorpret op onze midweek.
Goede informatie als je iets specifieks zoekt. Jammer dat er geen functie is om direct naar de laatste keuze terug te keren: je moet weet helemaal van voor af aan starten. Sommige objecten bevatten onvoldoende duidelijke informatie over de inrichting van de slaapplaatsen.
Tweede keer dat we hier hebben geboekt. Het gaat makkelijk en heel veel keus
Met 18 personen hier verbleven. Wat een prettige dagen hebben we gehad. Schoon, genoeg ruimte voor iedereen, auto's en hoge kwaliteit meubels. Daarbij aardige beheerders.
Heel overzichtelijk dus makkelijk. 1 ding vind ik vervelend dat is het invullen van de leeftijdscategorie. Daar zijn er te veel van.
Handige website om veel groepslocaties met elkaar te vergelijken. Voor deze dienst zijn natuurlijk wat boekingskosten, houdt daar rekening mee. De service is goed en iedereen is beschikbaar voor service.
Eenvoudig te boeken met duidelijke info per locatie. Voor de gekozen locatie ontbreken echter reviews & tips van eerdere gasten.
De eerst gekozen locatie was niet beschikbaar maar we kregen voor dezelfde voorwaarden een grotere aangeboden.
Duidelijke site, veel keuze, eenvoudig om een boeking reservering te maken.Snelle terugkoppeling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid