facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GroenRijk Rijswijk ('t Haantje)

GroenRijk Rijswijk ('t Haantje)

Info

GroenRijk Rijswijk 't Haantje | Tuincentrum | Dieren | Bloemen | Hoveniersbedrijf | Workshops |Tuinmeubelen | Planten en Vuurwerk specialist.

Geschiedenis

Een zeer eigentijds en compleet tuincentrum met ouderwetse normen en waarden op het gebied van vakkennis, kwaliteit en service. Eigenlijk een flink aantal speciaalzaken onder één dak. Vol inspiratie om de tuin, dakterras of balkon in te richten. Ook voor sfeer binnenshuis. Overzichtelijke presentatie. Prima parkeergelegenheid. Met zijn ruim 80 jarig bestaan is ons familiebedrijf een betrouwbare Partner-in-Tuinzaken gebleken!

De GroenRijk-hoveniers
Voor al uw tuinaanleg en tuinonderhoud. Zowel bij particulieren als bij bedrijven. Onze meerwaarde zit in onze vakkennis en jarenlange ervaring. De op uw wensen toegesneden offerte is vrijblijvend en kosteloos.

BloemRijk
Bloemwerk voor alle gelegenheden. Kiezen uit een groot assortiment boeketten of bloemstukken. Of liever een speciaal boeket of bloemstuk laten opmaken. Van trouw- tot rouwbloemwerk. Modern tot klassiek. Bedrijfsabonnementen. Hydrokultuurbeplanting. Workshops. Bestellingen in binnen- en buitenland via Topbloemen.

Check onze site voor de openingstijden.



"Een eigentijds en compleet tuincentrum in Rijswijk. Waar vakkennis, kwaliteit en service hoog inhet vaandel staan. GroenRijk 't Haantje zit vol inspiratie om huis & tuin smaakvol in te richten."
Adres:
Telefoonnummer: 0152126359
Stad: Rijswijk


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00
Zondag: 11:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: tuincentrum groenrijk 't haantje rijswijk openingstijden, GroenRijk het Haantje folder, GroenRijk Rijswijk webshop, Laan van 't Haantje Rijswijk, GroenRijk openingstijden, GroenRijk Haantje, Laan van 't Haantje 22 Rijswijk, 'T Haantje Rijswijk vuurwerk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Uitvaartbloemiste Anneke van den Ende Uitvaartbloemiste Anneke van den Ende 723 meter Persoonlijk, warm, vakkundig
Fresh Bloemen en Planten Fresh Bloemen en Planten 2 km Verse bloemen voor een betaalbare prijs. Dames zijn aardig en behulpzaam. De eigenaar...
Wellantcollege Rijswijk Mbo Flower Design Wellantcollege Rijswijk Mbo Flower Design 3 km 1 woord 4 letters: slecht. Dure boeken gekocht amper geopend. Leraren hebben merkbaar...
Tuincentrum Kolbach Tuincentrum Kolbach 52 km Leuke plek, kan je koffie drinken of thee met een gebakje erbij. Mooie kerstshow en l...
Recensies
Waarom worden hier nog konijnen gehouden? In veelste kleine hokken. Constante prikkels van 09:00-18:00. Mensen die ze aaien, geen plek om even zich terug te trekken.
Mooie zaak. Gezellig , niet heel groot maar zeker de moeite waard, gaan zeker nog terug en zijn goed geslaagd
We waren hier voor het eerst. Dat was een zeer positieve verrassing. We scoorden met gemak twee cadeaus voor de familie en nog wat leuke kruiden voor onszelf. Gemakkelijk parkeren en goed bereikbaar. Tot snel!
Mijn kinderen voor verassing zondag deze bloemen gekocht. Ik heb ze in een vaas gezet. Maar de roze er n waren uitgebloeid en de zonnebloemen waren al aan t hangen met hun kopje. Erg zonde van de kids hun centjes. Julie moeten echt beter de boeketten checken op vers heid......
Prima tuincentrum met veel keuze. Als je hier heen gaat voor je PostNL pakketje hoef je alleen niet veel vriendelijkheid te verwachten. Meestal een diepe zucht en weinig klantgerichtheid. Er zijn ook uitzonderingen hoor, maar m’n algemene indruk is dat ik een last ben als ik aankom met m’n pakketje. Tuincentrum is prima, je kan er ook lekker wat eten drinken + een kleine klim-binnen speeltuin voor de kinderen. Dus toch 4 sterren!
Gemakkelijk te bereiken, overzichtelijk en alles onder één dak. Dierenkliniek, planten , dierverzorging , groente en fruit & zuivel kleinschalig uit het Westland.
Je kunt hier heerlijk eten voor een goede prijs, echt een aanrader ‘Broodje bal’ Kinderen kunnen hier spelen. Kunnen wij rustig eten.
Mooi tuincentrum, veel buitenplanten.. en niet druk! Prijzen waren prima! Zou hier zeker nog een terugkomen.
Ik haat de verplichte route door de hele winkel, een soort van verplichte winkelnering. Veel te vol met heel mooie produkten
Mooi tuincentrum maar belachelijk duur. Planten van dezelfde grote met een zelfde potmaat gewoon €20 duurder dan elders en de prijs in 3 maanden met €18 euro opgeschroefd. Ik ga er niet meer naar toe mede omdat de prijzen belachelijk hoog zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid