facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor GroenRijk Nunspeet

GroenRijk Nunspeet
Adres: Waterweg 56, 8071 RT Nunspeet, Nederland
Telefoonnummer: 0341 254 988
Staat: Gelderland
District: Nunspeet
Stad: Nunspeet
Route: Waterweg
Huisnummer: 56
Postcode: 8071 RT


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–20:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Praxis Bouwmarkt Nunspeet Praxis Bouwmarkt Nunspeet 863 meter Fijne Praxis in Nunspeet ruim assortiment en vooral ook het aardige, met name vrouwel...
Recensies
Mijn ervaring bij dit prachtige tuincentrum, is meer dan boven verwachting. Ik kreeg voor mijn produkt alle tijd en aandacht die je als klant hoopt te krijgen. Thuisgekomen had ik toch een verkeerde inschatting gemaakt en wilde graag ruilen. Zonder bon nee, geen promotie van mijn kant, want het is voor hun echt niet te doen ivm administratie ben ik weer opnieuw prima geholpen. Ik gun ze nog meer welverdiende klanten, vandaar dat ik mijn ervaring deel.
Niet goed overzichtelijk voor mensen in rolstoel, alles staat net te hoog.nGeen mogelijkheid om iets te drinken.
Leuke prettige winkel met een looproute. Hadden helaas niet veel tuinkussens voor tuinstoelen. Beetje afgelegen. Goed te parkeren. Behulpzaam personeel.
Als je hier binnenloopt dan is er veel ruimte en je kan niet zonder iets te kopen naar buiten gaan, van alles voor tuin, dieren, veranda's buiten, ga zo maar door.
Je komt nooit met lege handen uit deze tuincentrum. Breed assortiment en vriendelijke behulpzame personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid