facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groenrijk Dronten

Groenrijk Dronten
Adres: Rietweg 3 A , Dronten 8251 SC, NL
Telefoonnummer: 0321 316 402
Stad: Dronten
Route: Rietweg 3 A
Postcode: 8251 SC



op zoek naar gerelateerd: Tuincentrum GroenRijk Limburg, GroenRijk Bodegraven, GroenRijk Hilversum, GroenRijk Zoetermeer Openingstijden, GroenRijk nieuws, Grootste GroenRijk vestiging, GroenRijk Nunspeet folder, GroenRijk Geldrop folder
Recensies
Ruim assortiment, opgeruimde winkelvloer. Voor kinderen is er een indoor "kinderboederij" aanwezig waar de kinderen tussen bepaalde tijden tussen de dieren kunnen zijn. Het betreft hier kippen, cavias en konijnen. Voorts heeft de winkel voeding voor plant, vis, vogel, hond en kat. Assosoires en planten voor binnen en buiten en distributeur van Weber barbecues.
Ok je kan hier best veel krijgen, de medewerkers zijn OK en tja soms een beetje duur. Maar ze hebben genoeg planten en dingen om eens langs te gaan, als je niet naar de Ikea wilt.
Gezellig tuincentrum, heel jammer dat ze stoppen per 1 september. Lekker dichtbij. Wij hebben er veel weggehaald in de 25 jaar dat wij hier wonen van planten tot bestrating. Heel vriendelijk personeel.
Fijn en groot tuincentrum. Verkoopt eigenlijk alles voor de tuin en huisdieren. Heeft wel een route systeem waar de IKEA jaloers van wordt, je moet de gehele winkel door. Het pad is goed te volgen en duidelijk, maar dus wel door de hele winkel.
Leuk tuincentrum om af en toe eens langs te gaan. Erg vriendelijk personeel en mooie binnen afdeling. De tuin afdeling buiten vond ik wel wat aan de kleine kant, maar dat komt ook omdat ik aan het eind van het seizoen voor het laatst ben geweest. Al met al een prima tuincentrum!
Prima winkel, uitgebreid assortiment. Vandaag goudvis gekocht, ook serieus over wel en wee van de vissen. Mooie koi karpers, helaas heb ik nog geen vijver... :
Jammer dat het hier zo belachelijk duur moet zijn. Vorige week nog bij ander tuincentrum geweest en dat was toch stukken goedkoper. Nu dus niet veel gekocht hier en ga ook geen tweede keer meer terug. Wel vriendelijk personeel overigens
Viel een beetje tegen. Ik kwam voor de lippstick kamerplant. Wij kijken altijd naar "Robs grote tuinverbouwing" en de planten worden, zo lijkt het, bij Groenrijk gehaald. Altijd prachtige planten, maar helaas vond ik dat niet terug in de winkel van Groenrijk Dronten. Jammer, een rit voor niets gemaakt.
Leuke vogeldag op 2de paasdag! Of was het pinksterdag
Zeer mooie tuin bouwmarkt, veel luxe artikelen voor de tuin. Het is niet de simpele tuincentrum om de hoek. Helaas valt het ook aan de prijs te zien maar je krijgt er ook wel wat voor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid