facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groenpand

Groenpand

Info

Groenpand helpt gebouweigenaren energieonafhankelijk te worden. Wij adviseren en installeren maatregelen voor energiebesparing en eigen energieopwek.

Geschiedenis

Groenpand helpt gebouweigenaren energieonafhankelijk te worden. Wij adviseren en installeren maatregelen voor energiebesparing en eigen energieopwek. Voorbeelden zijn zonnepanelen en LED verlichting. Groenpand kan daarnaast voorzien in de overstap naar volledig groene stroom en gas.



"Groenpand helpt je om onafhankelijk te worden van vervuilende, fossiele energie. Thuis en op kantoor. Wij adviseren én realiseren innovatieve technieken voor energiebesparing en eigen energie-opwek. Alle stroom en gas die je niet kan besparen of zelf kan opwekken kun je via Groenpand duurzaam afnemen. Zo maak je een start met een lagere energierekening én een beter milieu."
Adres: Kanaalweg 19G, 3526KL Utrecht (stad)
Telefoonnummer: +31854011912
Stad: Utrecht
Route: Kanaalweg 19G
Postcode: 3526KL


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Groenpand account inloggen, Groenpand storing, Groenpand garantie, Groenpand Vacatures, Groenpand App, Thijs De groot groenpand, Groenpand LEON, Peter Zomer Groenpand
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Client Retail Client Retail 4 km Client Retail offers its services for people how are relocating to the Netherlands. W...
Fritts Fritts 4 km Als particulier interesse voor zonnepanelen? Duik internet op en je komt in een enorm...
Dak Profijt Dak Profijt 7 km De heren van Dak Profijt zijn erg secuur en duidelijk in hun concept. Heb de zonnepan...
Solaryou Solaryou 7 km Fijn contact, denken goed mee in oplossingen en kunnen snel leveren. Heel blij met de...
Recensies
Zeer tevreden over Groenpand service. Bekabeling panelen lag buitenom via voorgevel naar de meterkast. Dit bleek achteraf niet de beste oplossing. Na divers telefonisch overleg is vandaag Groenpand service monteur langs geweest en heeft gehele bekabeling binnendoor omgelegd. Perfect gedaan!
Alles klopte vanaf het allereerste contact tot en met het doorsturen van de link van SMA nadat de zonnepanelen op het dak waren gelegd. Gemaakte afspraken werden nagekomen en vragen beantwoord. Wij hebben vier teamleden van Groenpand hier thuis ontmoet en dat waren stuk voor stuk vriendelijke mensen. Wij zijn dus erg tevreden en heel blij met onze zonnepanelen.
Een geniale topfirma! Allereerst werden foto‘s gemaakt van de daken met behulp van een Drone. Dit leverde prima beelden op en de gegevens rolden direct in een offerte. Eerst lieten wij Groenpand het huis verzorgen met 11 panelen. Deze werken perfect. Daarna lieten wij de garage verzorgen met nog eens 6 panelen. Doordat de SMA omvormer door chipproblemen niet meer beschikbaar was werd het een AEG. Doordat deze nieuw was gaf dit helaas nog een installatie fout. Maar de service medewerker wist dit uiteindelijk op te lossen. Dir zal zeker leiden tot storingsvrije installaties. Het enige jammere is dat Groenpand niet ons huis over de grens vlak bij Oldenzaal wil voorzien van panelen. Het is een topclub!
Eind juli vorig jaar 14 zonnepanelen besteld. Deze zijn begin december geplaatst, maar de omvormer was nog niet binnen, die zou binnen enkele weken volgen. Inmiddels is het half maart, en is er herhaaldelijk beloofd dat de omvormer binnen is en de werkplanning binnen een week zal bellen. Dit loopt nu al 2 maanden op deze manier, en er komt maar geen reactie op mails en voicemailberichten, en telefonisch is de reactie continu dat er niemand beschikbaar is om de telefoon op te nemen. Edit: op 21-03-2023 zijn de laatste werkzaamheden verricht. Zeer tevreden over het werk, maar kan geen 5 sterren geven vanwege de negatieve ervaring rond communicatie.
Helaas na een jaar van afspraken plannen, informatie uitwisselen, reminders sturen, toezeggingen aanhoren tot geen resultaat gekomen en overgestapt naar een andere dienstverlener. Jammer, want ze waren de tweede in de rij, waardoor de totale wachttijd inmiddels al twee volle jaren is.
Groenpand heeft bij mij zonnepanelen geplaatst. Dat liep op rolletjes. Ook binnenshuis, waar de leiding naar de meterkast vrijwel onzichtbaar is aangebracht. De communicatie is top, afspraken zijn helder en worden nageleefd. Groenpand heeft ook het verzoek BTW-teruggave geregeld, heel fijn. Een product van Groenpand is de Energiescan: met een adviseur ga je het hele huis door om te zien wat er bespaard kan worden. Het adviesrapport bevat uiteenlopende opties van tochtstrippen tot warmtepomp en alles wat daartussen zit, heel bruikbaar!
Groenpand heeft de monitoring van onze oude zonnepanelen overgenomen, nadat onze installateur failliet was gegaan. Dat was nog een heel gedoe zonder dat er voor Groenpand direct revenuen uit voortkwamen. Service dus. Een jaar later bij de uitbreiding van onze zonnepanelen natuurlijk voor Groenpand gekozen. Goede afspraken en ze nakomen, goed werk bij de installatie en plezierig personeel. Wat wil je nog meer?
Hele fijne ervaring gehad met groenpand! Na het lezen van de reviews in de zomer meer informatie opgevraagd over de mogelijkheid to zonnepanelen op ons dak en binnen een uur werd ik teruggebeld om een afspraak in te planning voor een bezichtiging. Bezichtiging paar weken later gehad over de mogelijkheden op ons dak en wat we verder nog konden doen qua vergroening. De informatie hieruit was vakkundig dank Fokke! en hierop hebben we de offerte omgezet naar een opdracht. Tussen de offerte en echte plaatsing zat ongeveer 3 maanden. In de tussentijd goed op de hoogte gehouden over de vorderingen en over de datum van plaatsing. Gister zijn de panelen geplaatst, aardige werkmannen en vakkundig geplaatst zover ik dan kan zien. Alles volgens schema, zeker aan te raden!
Erg hoge kosten voor tijdelijk verwijderen zonnepanelen: Ik heb een erg positieve ervaring gehad bij het maken van afspraken en het plaatsen van de zonnepanelen 4 jaar geleden. Helaas heb ik op het moment een lekkage op mijn dak en om te controleren of er dakpannen onder de zonnepanelen kapot waren, moesten de zonnepanelen verwijderd worden. Men waarschuwde mij dat het gedaan moet worden door de leverancier van de zonnepanelen, omdat anders de garantie vervalt. Er blijft dan weinig keuze over en helaas zijn de kosten die hiervoor door Groenpand worden gerekend erg hoog, dit vind ik een echte tegenvaller. Helaas is de oorzaak nog niet gevonden, maar hopelijk is het niet nodig om nogmaals de zonnepanelen te moeten verwijderen. Wel wil ik nageven dat de 2 mannen die hier aan de slag zijn geweest alleraardigst waren.
Superteam! De mannen van Groenpand hebben bij mij zonnepanelen en een laadpaal geplaatst en ik zou iedereen aanraden om het door hen te laten doen. Vriendelijk en professioneel tegelijkertijd. Met extra dank aan Fokke en Douwe
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid