facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groenovatie

Groenovatie

Info

U kunt bij Groenovatie terecht voor al uw duurzame en energiebesparende groene oplossingen.

Geschiedenis

Groenovatie is een leverancier van energiebesparende groene producten, die gericht is op bedrijven, organisaties en instellingen. Stimulering van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) staat bij ons centraal.

Voor het aanschaffen en aanbrengen van LED verlichting, energiebesparende raamfolie en alles wat met vergroening te maken heeft, bent u bij Groenovatie op het juiste adres.
Wij hebben alleen producten van hoge kwaliteit die bovendien zeer scherp geprijsd zijn, mét uitstekende service!
Wij hanteren standaard minimaal 2 jaar garantie op alle producten.

Heeft u een vraag, of wilt u direct een passende offerte aanvragen? Mail ons en wij nemen binnen 24 uur contact met u op, of bel ons direct!

KvK-nummer: 59567023



"Groenovatie staat voor groene innovaties. Stimulering van maatschappelijk verantwoord ondernemen MVO staat daarom centraal bij ons.Groenovatie is expert op het gebied van de ontwikkeling van LED verlichting. De verschillende LED lampen en armaturen vullen het ruime assortiment van Groenovatie. De allerbeste kwaliteit, en dat tegen de laagste prijzen. Creëer de juiste sfeer in huis en bespaar tegelijk op uw energiekosten.Kortom, Groenovatie producten zijn goed voor het milieu én uw portemonnee!"
Adres: Tjeukemeer 3, 8502 TH Joure
Telefoonnummer: 0850654776
Stad: Joure
Route: Tjeukemeer 3
Postcode: 8502 TH



op zoek naar gerelateerd: Groenovatie kortingscode, Groenovatie review, Lampenwinkel Joure, Groenovatie LED Transformator 12V, Groene LED lamp, Tjeukemeer 3G 8502 TH Joure, Groen LED licht migraine, Groenovatie R7S LED
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van der Zee Joure Van der Zee Joure 110 meter Bosmaaier besteld, nergens goedkoper, volgende dag in huis! Antwoord snel op email. K...
Bestratings Wereld Joure Bestratings Wereld Joure 830 meter Goed en vakkundig geholpen. Goede prijzen en wordt snel geleverd.
Overwijk Decoratie artikelen Overwijk Decoratie artikelen 948 meter Swiet Home Overwijk decoratie artikelen in Joure Friesland, Cash and Carry groothande...
Regts B.V. Regts B.V. 1 km Door Regts deurhendels bij laten plaatsen voor identieke schuifdeur, ze kwamen zelf d...
Coolplant Coolplant 3 km Bijzonder vriendelijk geholpen door Rinze en Marcel. Daarnaast onwijs blij met het re...
Duso Nederland Duso Nederland 3 km Wij hebben meerdere fijnstof stofzuigers van Duso Nederland en een klein centraal sto...
Recensies
retourzending wordt niet vergoed lange berichten, maar ze doen niets Heb € 33,90 te goed. Maar ze zeggen lampjes zijn defect. Ik zeg nu koop bij de chinees, krijg je geld terug en veel veel goedkoper Kikstra
Valt geen afspraken te maken met dit bedrijf, aantal lampen besteld welke nodig waren om een display bij een klant verlichten, echter wordt het via briefpost verzonden?! Gevolg, pakket kwijt en niemand weet waar het pakket nu is. Contact gezocht, nieuwe bestelling geplaatst, 2x telefonisch contact gehad of het dit maal met de pakketdienst mee kan dat hier gerust extra voor gerekend mag worden, als het dit keer maar goed gaat. En wat denk je, om een eurootje te besparen versturen ze het weer per briefpost, lak hebbend aan de wensen van de klant en de noodzaak van de situatie. Ver weg blijven bij dit soort bedrijven als zakelijke klant!
onflexibel in het annuleren van de bestelling 1dag na online bestelling gevraagd om te annuleren, en ja zakelijke aankoop dus ik kon er niks tegen inbrengen. Maar enige klantenbinding zou toch op z'n plaats zijn. Nu 3 maand na datum komt de onbruikbare bestelling mijn kant op.
2 maanden terug bestelling geplaatst en betaald. Daarna meerdere keren contact gezocht via mail en via chat. geen reactie gekregen. Dit riekt enorm naar oplichting. Order 372880
Diverse keren iets bij Groenovatie besteld gehad. Telkens snel en correct geleverd. Uitgebreid assortiment, goede kwaliteit!! Echter niet altijd de goedkoopste, ondanks kortingen! Vergelijk goed met prijzen/aanbiedingen in bijvoorbeeld bouwmarkten, waar doorgaans ook kwalitatief goede merk-lampen verkrijgbaar zijn.
De bestelling kwam keurig verpakt de volgende dag aan. Het product led lampjes met G4 fitting voldoet aan mijn verwachtingen.
Snelle levering van de lampjes. Bij het dimmen begonnen ze te brommen. Nadat ik daarover gebeld had, kreeg ik een mail met allerlei vragen. Door een van die vragen kwam ik erachter dat het niet aan de lampjes maar aan een instelling van de dimmer lag. Probleem opgelost dankzij Groenovatie. Dank!
Voor een 2e keer een bestelling gedaan en ook deze keer snel en correct geleverd. Ze zijn zeker niet de goedkoopste maar voor mij is kwaliteit belangrijker.
Wat laten deze mensen je in de kou staan. Ik kan de woorden er gewoon niet voor vinden. Nog nooit ben ik in conflict geweest met een organisatie maar voor het eerst zo'n vreselijk slechte service ervaren. Ik raad iedereen af met deze partij in zee te gaan.
Gisteren mijn G4 ledlampjes ontvangen. Supergoede communicatie, snelle levering zelfs een dag eender. Super doe zo verder
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid