facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groenontwerper Marrion Hoogenboom

Groenontwerper Marrion Hoogenboom

Info

Wilt u een echt fijne groene omgeving? Die ontwerp ik graag voor u. Met aandacht voor persoonlijke wensen en onderhoudsvriendelijk groen.

Geschiedenis

Wilt u een echt fijne groene omgeving? Die ontwerp ik graag voor u. Met aandacht voor persoonlijke wensen en onderhoudsvriendelijk groen.



"Wilt u een echt fijne groene omgeving? Tuincoach en beplantingsspecialist Marrion Hoogenboom helpt u graag bij een tuinontwerp, tuinadvies en beplantingsplan. Van stadstuin tot boerenerf. Van wateropvang tot verminderen van hittestress. Van kantoortuin tot moestuin. Van park tot instellingstuin.Alleen een snelle schets, een advies of een uitgebreid inrichtingsplan met plantplan of borderontwerp. Ik help u graag bij uw groene plannen. Al meer dan 15 jaar help ik particulieren, bedrijven, instellingen, architecten en hoveniers met inspiratie, kennis en extra handen. Met advies, tuinontwerp, beplantingsplan, tuincoach, visualisaties 3D, lezingen en workshops. Meer weten? Bel of mail voor een vrijblijvende kennismaking."
Adres: Stolwijk
Stad: Stolwijk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vries en Verburg De Vries en Verburg 28 km Zou dit bedrijf voor geen tweede keer uitnodigen om een bedrijfsgebouw te laten bouwe...
Stal Beijerschehoeve Stal Beijerschehoeve 30 km Supper dat alle vrijwilligers hier goed samen werken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid