facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groenhovenbad

"Het Groenhovenbad is het zwembad van Gouda. Geopend in het voorjaar van 2013, beschikt Het Groenhovenbad over drie binnenzwembaden en één buitenbad. De drie binnenbaden, genaamd De Tobbe, Het Spaardersbad en De Trefkuil, zijn van elkaar gescheiden en hebben allemaal een ander doel. In de zomermaanden zijn ook het buitenbad en de ligweide open. Kom eens kennismaken en duik in ons spetterende activiteitenaanbod!"
Adres: Tobbepad 4, 2803WH Gouda
Telefoonnummer: +31 (0) 182 - 69 49 69
Stad: Gouda
Route: Tobbepad 4
Postcode: 2803WH



op zoek naar gerelateerd: groenhovenbad tarieven, groenhovenbad pas, groenhovenbad gouda openingstijden 2018, zwangerschapszwemmen gouda, groenhovenbad openingstijden 2018, trefkuil gouda, groenhovenbad leerlingvolgsysteem, tobbepad 4 gouda
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SPORT.GOUDA SPORT.GOUDA 24 meter SPORT•GOUDA beheert & exploiteert een breed aanbod van sportvoorzieningen en draagt z...
Recensies
Ik ben er vandaag naar toe gegaan en ineens zeiden ze dat er geen personeel was dus we kunnen heel de dag niet zwemmen en het is letterlijk 22° hele slechte review één ster want ze wisten al heel de dag dat er te weinig personeel was
Buitenbad; erg koud water, 1 glijbaan, een groot bad en twee badjes voor kleine kinderen. Weinig speelmogelijkheden voor de jeugd. Ligweide wel groot, met wat speeltoestellen. Binnen 3 grote baden met een kleine duikplank, voornamelijk gericht op sport, niet op recreatie. Lessen aquajoggen zijn goed, wel afhankelijk van de instructeur hoe actief de les is. Watertemperatuur binnen erg koud. Douches wel lekker warm.
Zwem les is heel erg goed, zeker een aanrader om kinderen hier zwemmen te laten volgen. Momenteel al een aantal jaar wekelijks op bezoek, met mijn kinderen. Altijd is er een positieve sfeer, verkleedhokjes, douches en toiletten zijn super schoon. Ga vooral zo door!
Als je kleindochter mag afzwemmen voor het A-diploma zijn opa en oma aanwezig. Als er 78 kinderen afzwemmen zijn er heel veel supporters aanwezig maar daarvoor is gelukkig voldende ruimte.
1 ster is nog te veel. Na 4,5 jaar les heeft mijn dochter nog steeds geen zwemdiploma!! Geprobeerd om een gesprek te voeren maar de schuld ligt bij het kind.
Prima zwembad wel sfeerloos en jammer dat de kantine erg vlot dicht gaat.
Slechte kwaliteit van zwemlessen. Op papier is alles in orde maar de praktijk is dat je kind slecht wordt gezien en je als melkkoe wordt gebruikt. Balie is ook niet klantvriendelijk.
Prima, het water is wel koud en de temperatuur binnen ook aan de koude kant. Badmeesters en juffen erg vriendelijk en kundig. Ben blij dat het er zit!
Heerlijk buiten gezwommen op de vroege morgen. Er staat een buitentent om te kunnen om kleden. Er zijn 4 banen en max 18 zwemmers die allemaal rekening houden qua indeling met elkaars tempo. Lekker hoor!
Zwembad is erg goed en gezellig, betaalbaar en goede koffie. Een min puntje het water is te nat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid