facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groenevelt Motoren

Groenevelt Motoren

Info

Motorfietsen, accessoires, motorkleding & helmen. Alles voor uw motorhobby, overgoten met een sausje van Brabantse gezelligheid!

Geschiedenis

Groenevelt Motoren is in de motorbranche actief sinds 1973! Onze ruime ervaring als BOVAG-dealer staat garant voor snelle, betrouwbare en professionele service. Op onze website kun je je vast oriënteren op ons aanbod in nieuwe & gebruikte motoren. Naast het motoraanbod hebben wij een ruime keuze in motorkleding en accessoires.

Voor ieder wat wils

Op de pagina 'motoren' kun je alle informatie vinden over de modellen van de merken Honda en Yamaha waar Groenevelt Motoren dealer van is. Ook het modellen-aanbod van Kawasaki en Suzuki zijn daar te vinden. Wij kunnen ook deze merken nieuw leveren en volwaardig ondersteunen. Wij doen er alles aan om een actueel overzicht van de laatste occasions snel online te hebben. Staat jouw droommotor er niet bij? Neem contact met ons op en wij proberen om je droom te verwezelijken!



"Groenevelt Motoren Ekkersrijt 1012 in Son en Breugel, verkozen tot "Beste motorzaak in Brabant, waar de motorliefhebber zich breed kan laten informeren. Al ruim 45 jaar "de Nummer EEN motorzaak" in de regio Eindhoven. Actief in de motorbranche sinds 1973. In 1980 was het tijd voor een nieuw bedrijfspand en vestigde het bedrijf Groen Motoren zich op het toen nieuwe bedrijventerrein Ekkersrijt.Groen Motoren werd na bijna 35 jaar Groenevelt Motoren in 2007. Chef werkplaats/1e monteur Rob Groenevelt nam toen het bedrijf over. Rob is van huis uit monteur maar houdt zich hoofdzakelijk bezig met de verkoop en de winkel, de techniek blijft echter zijn passie."
Adres: Ekkersrijt 1012, 5692 AA Son, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 00-31-(0)499-474666
Stad: Son
Route: Ekkersrijt 1012
Postcode: 5692 AA


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Motor occasions, BMW motoren Brabant, Van Gerven Motoren, Motor Eersel, Motoren Veghel, Jonkers Motoren, Motorzaak Helmond, Suzuki motor dealer Eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
AVI auto AVI auto 487 meter Super goede ervaring ermee gehad, heel schappelijk in de onderhandeling en denkt goed...
Vogels Autogas Systemen Vogels Autogas Systemen 617 meter Top service. Gebeld vriendelijke mensen en je wordt goed geholpen.
Recensies
Ik vindt deze zaak zeer slecht. Ze blijven je vragen waneer je komt voor onderhoud, terwijl ik dat ergens anders met beter kwaliteit doe, ze maken er een dure pakket van, dus letop aub, hierbij waarschuw ik jullie, reactie op u gelukkig ben ik geen klant meer nee, warom zou ik dit verwijderen als ik dit zelf heb mee gemaakt. Kunnen jullie iets betekenen voor me?
Wat is er mooier dan van je hobby je werk maken. Dat straalt dan ook uit in alles! Brabantse gezelligheid gecombineerd met een geweldige service, top bedrijf. Rob bedank voor de goede zorgen!
Ondanks de drukte mocht ik mijn GS met defecte voorrem neerzetten. Sneller dan verwacht weer perfect gerepareerd, enorme dank daarvoor! Ik kon daardoor alsnog met een mooie tour meedoen, top!
We zijn heel fijn geholpen met het zoeken van een motorbroek. Top!
Perfecte zaak! Kundig personeel en vriendelijk. Geen gedoe gewoon altijd goed advies en geen "geknutsel" aan je motor.
Vanochtend de twee perfect rijklaar gemaakte Honda motoren mogen ophalen. Altijd een warm ontvangst mét goede koffie, aardige mensen met verstand van het vak en het bieden van top service aan de klant. Wij zijn erg blij. Rob, heel erg bedankt!
Prima motorzaak met een uitstekende service
Super motorzaak waar je nog echt geholpen wordt. Service staat hier op een zeer hoog niveau, maar ook voor Brabantse gezelligheid ben je hier aan het juiste adres. Regelmatig worden er voor klanten evenementen georganiseerd die dan ook zeer zeker aan te bevelen zijn.
Wordt heel netjes geholpen. Nog echt mensen die de liefde voor motoren hebben
Mijn Yamaha FJR 1300 AE vertoonde kuren nadat ik een keer E10 benzine getankt had. Ondanks de drukte heeft Rob Groenevelt me snel en fantastisch geholpen met het oplossen van de problemen. Het brandstof-toevoer systeem moest helemaal gereinigd worden en de motor is met hulp van Yamaha heel precies afgesteld. De motor loopt weer als een zonnetje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid