facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groeneveld Eten

Groeneveld Eten
Adres: Lagedijk 13 , Zaandijk 1544 BA, NL
Telefoonnummer: 06 41395427
Stad: Zaandijk
Route: Lagedijk 13
Postcode: 1544 BA



op zoek naar gerelateerd: Wolfsend Zaandijk, Restaurants Zaandijk, Hapjes bestellen Zaandam, Lunchen Zaandijk, Salades bestellen Zaandam, Restaurant Zaanstreek, Kerstdiner bestellen Zaandam, Hapjes Zaanstad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Slager Aan De Schans Slager Aan De Schans 114 meter Heerlijk gegeten en goed spul zeker voor herhaling vatbaar
Recensies
Het eten is hier heerlijk. De bediening was goed alleen wat langzaam, maar als je dat incalculeerd hebt, dan is het geen enkel probleem. Dus niet een zaak als je even haast hebt maar als je trek hebt in een heerlijk broodje dan is dit de zaak voor jou.
Wolfsend in Zaandijk is een gezellig restaurantje vlakbij de Zaanse Schans waar je heerlijk kunt lunchen en dineren, koffiedrinken en borrelen zowel binnen als op het terras!
Leuk tentje. Jammer dat de speciaalbiertjes in vaasjes gingen, maar dat mocht de pret niet drukken.
Was prima met hele aardige jongeman die ons bediende.
Spontane stop na een bezoek aan het Weefhuis voor de expositie van Klaas de Boer. Lekker bakje koffie en een heerlijk stukje Carrot cake maar op drukke dagen kan men wel wat meer handjes oproepen want het duurde te lang en we zaten niet alle vier te gelijke tijd aan het bestelde eetwerk.
Goeie broodjes en zeer vriendelijke bediening.
Heerlijk belegde broodjes. Vriendelijk personeel. Beetje prijzig
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid