facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groeneveld Eten

Groeneveld Eten

Info

Groeneveld Eten | Catering | Lunchroom | Traiteur | Kookworkshops | Foodtruck

Geschiedenis

Wij houden van lekker en kleurrijk eten, net even anders en heel gevarieerd. Onze producten zijn niet alleen biologisch, maar ook vers en met de hand gemaakt.

Adres: Lagedijk 13c, 1544BA Zaandijk
Telefoonnummer: 0652546041
Stad: Zaandijk
Route: Lagedijk 13c
Postcode: 1544BA


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00
Zondag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Lunchroom Zaandijk, Café Zaandijk, High Tea Zaandijk, Restaurant Zaanse Schans, Lagedijk 13 Zaandijk, Wolfsend Zaandijk te koop, Lunchen zaanstad, High Tea Zaanse Schans
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Proeflokaal De Kruis Proeflokaal De Kruis 46 meter Heerlijke ossenhaas, goede friet en salade voor een schappelijke prijs. Veel lekkere ...
Slager aan de Schans Slager aan de Schans 120 meter Heel leuk restaurant, fijne sfeer! Heel mooi oud zaans huisje! Leuk, vriendelijk pers...
Café Oost-Indië Café Oost-Indië 546 meter Gezellig oud bruin café. Wij voeren door de sluis, die elke dag van de week geopend i...
Recensies
Was er 4 minuten voor 10 uur en dus 4 minuten voor opening. Personeel 2 dames waren bezig met opstarten dus mochten we nog niet op het terras. OK, even wachten dus. Om 10.15 uur stonden we nog op straat te wachten. Dames waren nog niet klaar en we mochten niet op het terras plaatsnemen. Wij zijn toen weggelopen. Blijkbaar snappen ze daar niet dat 10 uur opening betekent dat je opgestart bent om je klanten te ontvangen. Ik kom er nooit meer, wat een onvriendelijke ballentent.
Het eten is hier heerlijk. De bediening was goed alleen wat langzaam, maar als je dat incalculeerd hebt, dan is het geen enkel probleem. Dus niet een zaak als je even haast hebt maar als je trek hebt in een heerlijk broodje dan is dit de zaak voor jou.
We gingen zitten met 12 man, allereerst werd de tafel niet afgeruimd, wel werden er ondertussen andere tafels gedekt. Uiteindelijk moesten we er om vragen, zodat we een schone tafel hadden. We kregen geen menukaarten, dus die hebben we maar van andere tafels zelf gepakt. Tijdens het drinken bestellen was de ober zelf aan het drinken??? Daarna duurde het een hele poos totdat het drinken kwam en kregen we tevens maar de helft van wat we hadden besteld. Toen we het eten kregen, moesten we nog 5 minuten totdat we het bestek kregen. Het eten was daarentegen heel erg lekker! Al met al een bagger ervaring. Er stond genoeg personeel te werken om het hele restaurant te runnen. Helaas ging dit ze niet soepeltjes af.
Gezellige sfeer qua uitstraling, heel simpele tekst en uitleg, vooral goed lezen en kijken of alles erbij zit want wij hadden verkeerde producten bij ons recept. Sfeer was gezellig door de meegenomen visite. Leuk om rustig te eten wat jezelf hebt gemaakt. Wel jammer dat kokkin Linda tijdens de uitleg met haar vingers door de couscous ging. Ik vind dat toch minder fris ook al had ze haar handen gewassen. Je mag niet spelen met eten en dat deed zij wel!
Betreft lunch bij Wolfsend, geitenkaas brood, kaas en gegrilde groenten koud, bij bestellen gevraagd of het warm geserveerd wordt, geen amandel schaafsel, 5cm plak brood is te dik. Wel komkommer in salade terwijl verzocht was geen komkommer. Hamburger was redelijk, krieltjes erg lekker. Cijfer een krappe 7. Bij eerdere bezoeken een 9.
Wolfsend in Zaandijk is een gezellig restaurantje vlakbij de Zaanse Schans waar je heerlijk kunt lunchen en dineren, koffiedrinken en borrelen zowel binnen als op het terras!
Spontane stop na een bezoek aan het Weefhuis voor de expositie van Klaas de Boer. Lekker bakje koffie en een heerlijk stukje Carrot cake maar op drukke dagen kan men wel wat meer handjes oproepen want het duurde te lang en we zaten niet alle vier te gelijke tijd aan het bestelde eetwerk.
Smakelijk eten tegen een goede prijs! Het restaurant is leuk te combineren met een wandeling en voorafgaand of aansluitend met de pond naar de zaanse schans. Locatie is gezellig en het is goed zitten. Personeel bijzonder vriendelijk en al met al zeker aan te raden!
Na 5 minuten de vraag of alles naar onze zin was. Oftewel wil u nog wat gebruiken. Belachelijk je voelt je weggekeken. Hier komen wij niet meer.
Leuk tentje. Jammer dat de speciaalbiertjes in vaasjes gingen, maar dat mocht de pret niet drukken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid