facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groenevakwinkel Hoogerheide

Groenevakwinkel Hoogerheide

Info

Wij zijn Uw Groene Vakwinkel in Hoogerheide. We verkopen dierenvoeding, tuingereedschap, alles voor de moestuin, graszaden, meststoffen, bloemen en planten, werkschoenen en werkkleding alles wat u nodig heeft voor het inrichten en onderhouden van uw tuin.



"Bent u op zoek naar tuinbenodigdheden, bedrijfskleding, grondstoffen, meststoffen, graszaad of wilt u een bloemschik workshop volgen kom dan langs De groene vakwinkel Hoogerheide, of bezoek onze webshop."
Adres: Kooiweg 3, 4631SZ Hoogerheide, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0164315109
Stad: Hoogerheide
Route: Kooiweg 3
Postcode: 4631SZ


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groentechniek Hoogerheide Groentechniek Hoogerheide 564 meter Reparatie service hartstikke slecht moest alleen carburateur van bosmaaier afstellen ...
Recensies
Eerste keer dat ik er binnenkwam. Eigenlijk alleen maar om een pakketje voor homerr binnen te brengen maar uit nieuwsgierigheid naar de moestuinplantjes gaan kijken. Wauw, wat was het een ruim assortiment en ze toonden heel gezond in tegenstelling tot de andere in het dorp. En maar €2 voor 10 plantjes. Ja daar kan je niet voor sukkelen. Bloemen toonden ook heel gezond en mooi. Aan mij hebben ze een klant erbij!! Is het niet voor voor plantjes dan wel voor mijn pakjes.
Nette winkel met tuinartikelen en bloemen en planten met een niet heel uitgebreid assortiment, maar zeker voldoende. Groot nadeel vind ik dat ik me nu meerdere keren al niet welkom voel als klant. Wat vriendelijker zou best mogen. Kost een paar sterren in de review.
Vriendelijke mensen. Ruim assortiment tuingereedschap, tuinspullen, verse plantjes seizoen en zaden Er zijn verschillende pakketdiensten aanwezig.. dhl, dpd en Homerr
Dit jaar halen we daar zeker terug onze kerstboom .Wat een mooie bomen voor een zeer schappelijke prijs.Je kan zelfs kiezen met wortel of zonder wortel en je krijgt nog gratis chocolademelk. Een aanradertje !!!
Hele leuke producten voor een schappelijke prijs En heel klant vriendelijk personeel aanrader
Ontzettend chagrijnig en doen of je achterlijk bent als ze een fout maken aan de kassa.
heel leuke en klant vriendelijke winkel
Prachtig kerststuk gemaakt. Super vriendelijke gastvrije ontvangst.
Tuinvakhandel, goedkoper dan de omliggende andere tuincentra's met betere producten!
Kleinschalige tuinwinkel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid