facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groene Technieken BV

Info

Advies, Opleidingen en Management

Geschiedenis

Groene Technieken is in 1985 opgericht als persoonlijk antwoord op de vraag naar praktische management-kennis vanuit het groene vakgebied.

Sinds 1993 op de markt met tien in eigen beheer ontwikkelde cursussen en trainingen. Programma’s variëren van basisvaardigheden in het werk tot bedrijfsvoering, van projectmanagement tot personeelsmanagement, van tot klantgericht werken. In totaal hebben er meer dan 1100 cursisten deelgenomen aan een van de cursussen van Groene Technieken.

Binnen het vakgebied van de Openbare Ruimte en Infrastructuur staat Groene Technieken al 25 jaar bekend als toonaangevend, daadkrachtig en vooruitstrevend. Communicatieve bruggen bouwen tussen schijnbaar onverenigbare doelen en/of karakters is een specialiteit.

Adres: Douwe van Epemastraat 18, 8723 BP Koudum
Telefoonnummer: 06-53928739
Stad: Koudum
Route: Douwe van Epemastraat 18
Postcode: 8723 BP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Atdvies Atdvies 430 meter Onafhankelijk ICT advies in Noord Nederland | Interim Management
Brafe Brafe 473 meter Levering en montage van isolatiematrassen(eigen productie),en alle thermische en akoe...
Deco reclamewerk Deco reclamewerk 622 meter Geboren reclame- en signmakers! Wij combineren design, belettering en print.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid