facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groene Hart Ziekenhuis

Groene Hart Ziekenhuis
Adres: Bleulandweg 10, 2803 HH Gouda, Nederland
Telefoonnummer: 0182 505 050
Staat: Zuid-Holland
District: Gouda
Stad: Gouda
Route: Bleulandweg
Huisnummer: 10
Postcode: 2803 HH


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Mooi, modern ziekenhuis waar je je weg kan vinden via slimme loop routes. Ondanks dat toch wel moeten zoeken.nnAfspraak maken voor radiologie was vervelende ervaring, gewoon een onvriendelijke mevrouw die het vervelend leek te vinden dat we belde.nnGelukkig waren de verpleegkundige en arts bij radiologie vriendelijk en behulpzaam.nnParkeren al gemeld door anderen: genoeg ruimte maar moeizaam door lastige toegang tot de garage en één lift. Gelukkig is er een trap…nnWe besloten een kopje koffie te drinken in het ziekenhuis. Een gezellige plek met eenknopskoffie die best oké was. Helaas konden we ons geen lekker zoetigheidje veroorloven want iemand had besloten dat €4,50 voor een stukje appel gebak een reeële prijs was. Schaam jullie!
*SLECHTE SEH ATTENTIE!!!* Tot nu toe nog nooit zo'n slonzige en onprofessionele ervaring gehad op de SEH van dit ziekenhuis. Ik werd ontvangen door twee verpleegkundigden die naar mijn mening beter thuis konden gaan zitten.nDe verpleegkundigen vonden dat ik mij aanstelde gezien de ziekte die ik toen had en dat ik het wel makkelijk aankon gezien mijn jonge leeftijd. Dit is echt ongepast!!!nIn de wachttijd van de bloeduitslag en het advies van de dokter kreeg ik slechte begeleiding van de verpleegkundigen, op momenten wanneer ik bijvoorbeeld naar het toilet moest. Mijn infuus met waterzak moest ik zelf dragen! Ik kreeg geen rek ter ondersteuning. Mijn waterzak kon ik onhandig kwijt op het toilet. Lopen kon ik toen vanwege misselijkheid en duizeligheid haast niet. Ik werd met lopen niet begeleid. Een gezinslid was bij mij ter ondersteuning. Maar alsnog! Zo druk was het niet op de SEH naar mijn beleving om door de verpleegkundige begeleidt te worden.nTegen het einde van mijn bezoek werd slordig de infuusnaald eruit gehaald door één van de verpleegkundigen. Het bloed droop op de vloer. Er werd geen pleister met verband opgeplakt. Hiermee kan je het bloeden namelijk stoppen. Zeer onhandig met het aantrekken van mijn jas waar nu een bloedvlek op zit.nDit is ongehoord en associaal! Een ziekenhuis met goede faciliteiten maar slechte behandeling en nalatige service.nDeze dames denken liever lui dan moe. Dan moet je dit werk niet doen....nVoor professionaliteit en kwaliteit raad ik het HMC Westeinde aan in Den Haag. De verpleegkundingen, doktoren en specialistennwerken had, doen hun werk met passie, zorg, aandacht en Haagsche gezelligheid. Dit ziekenhuis raad ik nog steeds aan. De inzet is hoog en van top kwaliteit.
Ja kom niet helaas geregeld maar deze keer was het om steunkousen aan te laten meten en is goed geluktprime geholpen en wordt door de zorgverzekering vergoed mits je eigen risico voldaan is.
Mijn zoontje van 7 moest voor botbreuk aan zijn arm met spoed geopereerd worden. Doen wat ze beloven, maar wachten en wachten en wachten en het houd maar niet op. Mijn zoon had de hele dag niks gegeten. We moesten er om12.00 uur zijn en waren rond 22.00 uur nog niet klaar.
Tijdens mijn verblijf na een hartinfarct zeer goed en prettig verzorgd.nnDe hartrevalidatie is goed gefaciliteerd en zeer interactief, helaas wel beduidend minder wat betreft mensvriendelijkheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid