facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groene Engel

Groene Engel

Info

Cultuurpodium: 0412-405504
Café: 0412-783010

Geschiedenis

Groene Engel is hét podium in Oss voor film, concert en theater. Het aanbod is gevarieerd, vernieuwend en soms uitdagend!

Bekijk het programma op http://www.groene-engel.nl



"In Oss is Groene Engel dé plek voor concert, film, theater, debat en ontmoeting. In het monumentale pand word je zowel in de grote zaal als in het intieme Cultuurlokaal verrast met culturele activiteiten en ontmoetingen. In de gezellige brasserie kan je 7 dagen vanaf s'-ochtends 10.00 uur terecht voor een heerlijk ontbijt, lekkere koffie, taartjes, lunch, diner en een gezellige borrel."
Adres: Kruisstraat 15, 5341 HA Oss
Telefoonnummer: 0412-405504
ln.legne-eneorg@ofni
Stad: Oss
Route: Kruisstraat 15
Postcode: 5341 HA



op zoek naar gerelateerd: groene-engel.nl agenda, groene engel vacatures, groene engel cafe, groene engel nieuws, groene engel oss capaciteit, groene engel oss foto's, de groene engel oss parkeren, groene engel oss film
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café Lollipop Café Lollipop 160 meter Een toilet extra zou wenselijk zijn...
Utopolis Oss Utopolis Oss 298 meter Misschien een aardige bioscoop, maar als je in zaal 5 zit… doorgezakte, oncomfortabel...
Kinepolis Oss Kinepolis Oss 301 meter Misschien een aardige bioscoop, maar als je in zaal 5 zit… doorgezakte, oncomfortabel...
Theater De Lievekamp Theater De Lievekamp 445 meter Wij zijn er geweest toen slagerij van kampen er was met mijn zoon die in een elektris...
Recensies
Maakt niet waarvoor je er komt koffie lunch diner of lekker borrel o.ja een feestje niet te vergeten, het is altijd fijn .
Film gezien daar. Ik hou van deze plek, cultuurpodium. Belangrijk om te behouden in Oss.
Wij zijn daar geweest voor een optreden. Gezellige zaal. Bar was ook gezellig er is ook een brasserie met terras. Al met al een leuke plek.
Gezellige plaats om een drankje te pakken,en om er een concert mee te pikken
Mooie grote zaal. Prijzen voor entree en drankjes aan de bar zijn schappelijk. Vriendelijke mensen. Podium is ook groot en hoog, wat voor een kleine band niet heel handig is, maar alsnog leuk om op te staan. Heb die avond met een man of 50 staan genieten van Kjeld. Dan is de zaal ineens wat té groot, maar dat mocht de pret niet drukken. Zou er zo weer heen gaan voor een toffe band. Veel parkeergelegenheid rondom en loopafstand van het station.
Cuby and the Blizzards tribute was geweldig. De engel is gewoon mijn favoriete plek
Koningsdag 2022: De menukaart bij evenementen vermeldt 'speciale' prijzen. Oké, het is maar één keer Koningsdag per jaar. De van carnaval overgebleven munten kan ik niet gebruiken voor drankjes van vandaag . Tot overmaat van ramp krijg ik bij mijn duur speciaal bier een plastic Heineken beker. Ook de witte wijn van € 5,95 een glas wordt geserveerd in het plastic. Wat een afknapper!
Mooi en goed concert van Erst Jansz, ik heb genoten.
Ik heb hier 10 jaar geleden een date gehad met mijn huidige partner. Daarom keerden we terug naar deze plek. Best lekkere hapjes. Bedienend personeel is aardig maar minder punctueel. Er werd veel vergeten. Al met al toch een leuke avond gehad.
Veel bezocht Cultuurpodium. Veel optredens en bijeenkomsten. Bijvoorbeeld door de SP afgelopen zaterdag. Was een drukte van jewelste. Te zien woensdag n de RTL Late Night show.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid