facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groencombinatie Ruisendaal

Groencombinatie Ruisendaal

Info

Neem contact met ons op voor de aanleg en onderhoud van uw tuin.

Adres: Trapgans 3-D, 1244 RL Ankeveen
Telefoonnummer: 0356943269
Stad: Ankeveen
Route: Trapgans 3-D
Postcode: 1244 RL


Recensies
Wij komen al jaren bij deze firma voor onderhoud c.q. aanpassingen van onze tuin. Onlangs is er een hekwerk geplaatst; de medewerkers zijn correct, secuur in het werk, stipt en zeer aardig in de omgang. Bovendien leveren ze piekfijn werk af! Complimenten het betreft hier ene Sebas en Michael Zeer tevreden over deze firma!
De tuin van ons kantoorgebouw werd de lente door Ruisendaal onder handen genomen. Het was een verfrissing ten opzichte van hoe het was. Er werd netjes gewerkt en het resultaat mag er zijn. De nieuwe uitstraling van de tuin werd door verschillende mensen spontaan opgemerkt.
Vriendelijke en vakkundige mensen met dito personeel. Als de hovenier geweest is, dan snap je gelijk het gezegde 'snoei is bloei'. Onze tuin knapt er altijd van op.
Handige mensen
Een betrouwbare hovenier
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid