facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groencentrum Witmarsum B.V.

Groencentrum Witmarsum B.V.

Info

Groencentrum Witmarsum B.V. is het centrum vol beleving! Alles op het gebied van tuinplanten, snijbloemen, kamerplanten en bijpassende woondeco! Kom langs!

Producten

Tuinplanten, kamerplanten, snijbloemen, de eetbare tuin, fruit, bomen, heesters, trendy potterie, elho, esschert, bloembollen, gereedschap, kerstproducten en een groot assortiment in speciale (rouw)arrangementen.



"Welkom bij Groencentrum Witmarsum, dé tuinspecialist van het noorden! Wij zijn de grootste aanbieder voor groen, zowel voor binnenshuis als buiten in de tuin."
Adres: It Fliet 3, 8748 EA Witmarsum, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 0517531375
ln.musramtiwmurtnecneorg@ofni
Stad: Witmarsum
Route: It Fliet 3
Postcode: 8748 EA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: tuincentrum witmarsum vacature, tuincentrum witmarsum koopzondag, groencentrum witmarsum openingstijden, tuincentrum harlingen, groencentrum witmarsum / tuincentrum witmarsum, tuincentrum leeuwarden, grootste tuincentrum friesland, witmarsum winkels
Recensies
Voor onze bruiloft hebben we alle bloemen via groencentrum Witmarsum geregeld. Vanaf het voorbereidende gesprek tot het terugbrengen van de vaasjes verliep alles op rolletjes. De bloemen werden op locatie gebracht en we konden de vaasjes erbij lenen, zodat we er zelf bijna geen werk van. Wat perfect is op je trouwdag! Ze hebben goed naar onze wensen geluisterd en wat hadden we prachtige bloemen. Een aanrader! Erwin en Maurise
Prachtig tuincentrum met een enorm di ers aanbod. Mooi vormgegeven koffie/thee hoek
De kerstmarkt is sfeervol, het aanbod is ruim. Vriendelijk personeel. Zeker de moeite waard om te bezoeken.
Overweldigend mooi tuincentrum. Veel keus, tuinplanten, kamerplanten, ornamenten, bossen bloemen, en . . . Een heerlijk restaurant. Ik heb er met een vriendin decadent koffie me slagroom en een royaal stuk taart gehad. Tip voor minder validen: het is een hele tippel. Neem een winkelwagentje of een rolstoel. Deze laatsten staan bij de ingang.
Prachtig, redelijk groot tuincentrum met een ruim assortiment. Mooi aangekleed. Ook wel bijzondere kamerplanten te koop. Genoeg parkeergelegenheid. Ben er nu 1X geweest ga binnenkort weer eens kijken.
Wij komen bijna elke week wel bij het tuincentrum, meer om de lekkere broodjes dan om de plantjes. Altijd tussen 9 en 10 zijn we er dan en gaan dan eerst lekker wat eten. Helaas was gisteren om 10.15 niemand aanwezig om een lekker broodje te maken. Het meisje dat er was zei dat het pas vanaf 11 uur was. Hoop nu niet dat 11 uur blijvend is want we genieten altijd erg veel van de broodjes....
Groot tuincentrum. Nu met kerstshow. Groot gezellig restaurant. Koffie met wat lekkers, of zelfs een broodje. Ook zelfgebakken cake en taart.
Een tuincentrum wat klein begon en steeds verder is gaan groeien! Toepasselijk bij het thema van dit bedrijf, waar groei centraal staat! Ruime selectie kamerplanten, tuinplanten en struiken, bomen, vijverplanten en alle benodigdheden hiervoor. Verder zijn er ook sfeerhoeken voor interieur en verkoop van verse snijbloemen los of als boeket Vriendelijk, behulpzaam en vakbekwaam personeel Tot en met augustus 2018 ook een tentoonstelling over de menonieten en duurzaamheid o.a zaden kweken Kleine tentoonstelling, maar zeker aanrader om even te kijken. Toegang is gratis! En naast geschiedkundige informatie, is er ook een Amish koets te zien 1 van de 2 exemplaren in Europa Verder hoe de zaden meegesmokkeld werden en ...ja, u / je moet t zelf bekijken! Kunt u direct mooie planten kopen voor uw / je tuin of balkon
Ruim, overzichtelijk, en een enorm assortiment. Vriendelijk en altijd behulpzaam personeel, en niet te vergeten echt goede koffie met gebak... Aanrader!
Leuk zo voor de kersttijd dit tuincentrum te bezoeken. Het staat er om bekend dat zij echt even uitpakken rond deze tijd en ik moet zeggen dat ze dit ook echt doen. Voor de eerste keer bezocht en aan te raden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid