facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groencentrum Freek van der Wal

Groencentrum Freek van der Wal

Info

Groencentrum Freek van der Wal.
Alles voor tuinonderhoud en beplanting!

Geschiedenis

Uitgebreid assortiment. Veel fruit (hoogstam, laagstam en struiken). Bloembollen en zaden, en eenjarige. Heesters, coniferen, rozen. Ook natuurlijk kunstmest, potgrond en overige aanverwante artikelen.

Adres: Damsterweg 22a, 9628 BT Siddeburen
Telefoonnummer: 06-13135891
ln.lawrednavkeerf@ofni
Stad: Siddeburen
Route: Damsterweg 22a
Postcode: 9628 BT


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 21:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: freek van der wal facebook, freek van der wal openingstijden, freek van der wal bedum, kwekerij koning siddeburen, vacature freek van der wal, groenrijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kwekerij Koning Kwekerij Koning 1 km Zeer goede kwekerij, heeft ook alles in huis voor imkers. Veel kennis van zaken, vrie...
Recensies
De afgelopen jaren redelijk wat planten aangeschaft bij Freek, maar de aan koop van 25 Liguster Vulgare begin Mei pakte verkeerd uit: 15 exemplaren zijn tot nu toe nog steeds niet uitgelopen en kunnen als dood worden beschouwd. Kwestie is positief opgelost. Dank!
Een advertentie in een huis aan huis blad zorgde ervoor dat ik naar Siddeburen reed. Totale uitverkoop i.v.m. ruimtegebrek, Ilex Crenata van €7, 50 voor €2, 50. Wat een verrassing bij Freek van der Wal een zeer groot tuincentrum met veel eigen kweek. Een groot parkeerterrein, voldoende personeel en verrassende prijzen. Een bezoek aan dit tuincentrum is zeker de moeite waard.
Een tuincentrum waar je van alles kunt kopen voor in en om de tuin. Ik ben er in juni '19 nog geweest met Marieke en Florian en we hebben er ook toen weer een paar mooie planten gekocht.
Een super mooie prijs en topservice. Super bedankt Freek
Goede hulp, en mooie aanbiedingen! Vorig najaar een mooi nieuw aanplant plan gemaakt. En nu genieten van alles wat uitloopt en gaat bloeien. Top service!
Weer mooi fruitstruiken gehaald. Ook nog wat klein spul voor in de moestuin meegenomen.
70 procent korting! De stationcar vol met planten voor 66 euro. Lekker hoor
Fantastisch mooi leilinde's van Groencentrum Freek van de Wel geleverd gekregen. Aan leilinde's kun je zien dat de met zorg en passie tot wasdom zijn gebracht. De levering was prima!
Zelden zo een mooi en goed onderhouden tuincentrum gezien. Hebben vriendelijk en kundig personeel. Het was voor ons de eerste keer maar zullen dit tuincentrum graag aanbevelen. Overigens is de keus echt reuze van stek tot een boom. Tot de volgende ronde maar dan wel met een aanhanger. Vriendelijke groet Eric Heins
Mooi groot tuincentrum, erg fijn geholpen, vriendelijk personeel met verstand van zaken. Blij met het resultaat, ga zo door!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid