facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groenberg Mediation

Groenberg Mediation

Info

Ik ben Maud Groenberg, MfN Registermediator. Ik help u graag verder, als u er (even) niet uitkomt. Samen zoeken we naar een oplossing zonder verliezers.

Geschiedenis

Mensen verschillen in hun ideeën en opvattingen. Daardoor ontstaan soms ruzies en conflicten. Dat is niet erg, want wrijving geeft glans. Meestal worden problemen uitgepraat en opgelost. Soms is dat moeilijk. Er ontstaat strijd en het wordt steeds lastiger om het eens te worden. Het kan dan verstandig zijn om een mediator in te schakelen.

Ik ben Maud Groenberg, MfN Registermediator. Ik help u graag verder, als u er (even) niet uitkomt. Samen zoeken we naar een oplossing zonder verliezers.

Op deze site vindt u algemene informatie over mediation. Daarnaast vindt u extra uitleg over de mogelijkheden in verschillende situaties: bij geschillen in de familie, op het werk of in de naaste omgeving. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact op.

Adres: Koerbergseweg 13, 8181 Lk Heerde (gemeente)
Telefoonnummer: 0650694995
Stad: Heerde
Route: Koerbergseweg 13
Postcode: 8181 Lk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Equisapiens Equisapiens 121 meter Prachtige plek en paarden. Je kunt zien dat er met liefde gewerkt wordt en de paarden...
dataplaza dataplaza 1 km Via een beveiligd portaal toegang tot digitale dossiers van oa notarissen en makelaar...
Frisse Nieuwe start Frisse Nieuwe start 2 km Frisse nieuwe start
De Graaf Administratie & Belasting De Graaf Administratie & Belasting 2 km De Graaf | Grip op financiën helpt u vertrouwelijk bij het op orde brengen en behere...
Adecon Finance Adecon Finance 2 km Boekhouding, administratie en financieel advies voor zzp'ers en het Mkb
WindTkracht Support WindTkracht Support 3 km Windtkracht Social Media Support ondersteunt bedrijven in het opzetten, inrichten en ...
SocialMediaReclame.com SocialMediaReclame.com 3 km Het beheer van uw social media kanalen uitbesteden aan een expert? Dat kan! SocialM...
Recensies
Maud kan goed schakelen tussen afstand en nabijheid. Nabij en oprecht geinteresseerd in het doorleven wat er speelt. En dan met wat meer afstand in staat om in de mediation tot oplossingen te komen.
Ik heb Maud twee jaar geleden tijdens de specialisatie-opleiding familierecht leren kennen als een zeer adequate leergierige vrouw die ruime kennis van zaken heeft, ook op het gebied van kindbehartiging.
Maud Groenberg is de professional voor het oplossen van conflictsituaties. Zeer vakkundig in haar vak als mediator en Kindbehartiger. Kortom, de juiste plek voor het vinden van een gezamenlijke oplossing!
In drie gesprekken tussen werkgever en werknemer een voor beide partijen goede overeenkomst bereikt! Met dank voor haar ervaring, kennis van zaken en inlevingsvermogen.
Maud Groenberg is een betrokken mediator en komt snel tot de kern van de zaak. Door haar humor blijft het licht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid