facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groen is Gras

Groen is Gras

Info

Groen is Gras bestaat sinds 28 december 2005.
Het is een bloemen- woonwinkel die moderne en landelijk- chique stijlen op een eigentijdse manier combineert.

Adres: markt 18, 3218AM Heenvliet
Telefoonnummer: 0181665476
Stad: Heenvliet
Route: markt 18
Postcode: 3218AM


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30
Zaterdag: 08:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Plukboeket met vaas
Recensies
Dennis heeft altijd mooie bloemen die lang mooi blijven. Hij weet ons altijd weer te verrassen met zijn mooie creaties .
Zeer klantvriendelijk en meedenkend met de klant! Ik had een hele speciale wens voor een rouwhart welke uit meerdere delen bestond. Dit is echt heel erg mooi geworden!
Eigenaar super vriendelijk ik kom er graag een bloemetje halen een aanrader
Zeer nette zaak, goede kwaliteit bloemen en zeer veel verschillende mogelijkheden.
Onze favoriete bloemenzaak netjes en goed geholpen hele goede bloemen
Heerlijke ruikende verse bloemen van groen is gras top bloemen DENIS
Wat een super leuke bloemenwinkel met hele toffe woonaccessoires ,super leuk geholpen helemaal blij
Superfijne bloemenwinkel in ons kleine dorp. Ik mag wel zeggen 1 van de beste in onze regio. Veel keus in mooie bloemsoorten en ze blijven ook lang goed. Het personeel is uiterst gepassioneerd en erg aardig. Chapeau!
Bestel geen bloemen, die op zaterdag bezorgd moeten worden! De zaterdag-bezorger heeft op 29 mei 2021 zeer DUBIEUS gehandeld. Op die dag hebben mijn broer en zussen wonen elders in Nederland online een boeket besteld 40-jarige trouwdag om bij mij te laten bezorgen op nummer 68 adres is niet relevant. Rond 16.30u. belde de bewoner van nummer 36 ongeveer 150m verderop bij mij aan met een boeket in haar hand met de juiste adresgegevens op het folie. Die had zij bij thuiskomst buiten op de mat voor de deur gevonden. ?????? Gebeld met Groen is Gras. Situatie uitgelegd en gevraagd hoe dit kon. De dame aan de lijn heeft mij zeer correct en vriendelijk te woord gestaan en gehandeld. Niets dan lof daarvoor! Zij heeft contact opgenomen met de zaterdag-bezorger een andere dienst dan door de week, begreep ik. Commentaar van de bezorgdienst: De bloemen zijn NIET voor de deur van nr. 36 neer gelegd, maar gewoon op nr.68 afgeleverd. Deze reactie is voor mij onbegrijpelijk!!! Ik ben de hele middag thuis geweest en de betreffende bezorger is NIET bij mij aan de deur geweest. Als deze situatie zich niet had voorgedaan, had ik Groen is Gras 5 sterren gegeven.
Geweldige bloemenwinkel op een plek waar je dat niet zo een, twee, drie zou verwachten. Vriendelijke en vakkundige bediening met een zeer ruim en kwalitatief assortiment. Er is een boeket voor iedere portemonnee. Er is geen enkele reden om bloemen te kopen bij de landelijke grootgrutter, maar juist bij de mensen die met passie hun vak uitoefenen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid