facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groen Caravans

Groen Caravans

Info

Al meer dan 35 jaar een begrip in caravans.
Caravelair, Sprite en LMC caravans.
Altijd 50 Bovag occasions.

Geschiedenis

In onze showroom kunt u een goede keuze maken uit de volgende caravan merken: Sprite, Caravelair en L.M.C.
Tevens grote voorraad occasions ± 50 stuks
Ook voor onderhoud en schade reparatie kunt u bij ons terecht.
Uw caravan onderhouden is zeer belangrijk, ook als u deze niet vaak gebruikt. Het is essentieel om zaken als uw remmen, banden, gas, water en licht goed te controleren voordat u op reis gaat.
Groen caravans is een Bovag en Focwa gecertificeerd schade- en herstelbedrijf voor alle merken caravans en campers. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw caravan of camper op een professionele en vakkundige manier wordt gekeurd en/of hersteld.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Vandaar dat u ook garantie krijgt op de werkzaamheden die wij verrichten.



"In onze showroom kunt u een goede keuze maken uit de volgende caravan merken: Sprite, Caravelair ,Weinsberg en L.M.C.Tevens grote voorraad occasions ± 50 stuksOok voor onderhoud en schade reparatie kunt u bij ons terecht.Uw caravan onderhouden is zeer belangrijk, ook als u deze niet vaak gebruikt. Het is essentieel om zaken als uw remmen, banden, gas, water en licht goed te controleren voordat u op reis gaat.Groen caravans is een Bovag en Focwa gecertificeerd schade- en herstelbedrijf voor alle merken caravans en campers. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw caravan of camper op een professionele en vakkundige manier wordt gekeurd en/of hersteld.Kwaliteit staat bij ons voorop."
Adres: Oosterhulst 19, 7711 BD Nieuwleusen
Telefoonnummer: 0529 484 400
Stad: Nieuwleusen
Route: Oosterhulst 19
Postcode: 7711 BD


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Groen Caravans Maassluis, Caravan Dedemsvaart, Caravans Ommen, Hobby caravan dealers Overijssel, Caravan occasions Overijssel, Caravan kopen, Caravan Zwolle, LMC caravans
Recensies
Super! Vol lof over de service!
Vorig jaar hebben we onze caravan ingeruild voor een Knaus met wat meer comfort. We zijn goed geholpen om een keus te maken. Na de koop kwamen we erachter dat er toch een mankement aanwezig was. Hier was de dealer niet van op de hoogte maar dit is echt keurig opgelost. Zeer tevreden over!
Topbedrijf! Zeer klantvriendelijk, betrouwbaar en ze weten wat ze doen!
Vriendelijk geholpen en goed advies bij koop nieuwe caravan. Zeker aan te raden.
Goed contact over een onderhoudsbeurt van onze caravan. Flexibiliteit was erg prettig, hij kon door de vorige eigenaar gebracht worden, hij kon wat langer blijven staan toen ik hem zelf ophaalde. Nette prijs voor de service. Bedankt.
Hallo, Helaas is onze ervaring wat minder. Misschien komt dat omdat we voor een tweedehands caravan kwamen. Wij hadden doorgegeven dat we die ochtend langs zouden komen. De verkoper wist helaas van niets. Ook is er onduidelijkheid in prijsstelling van 2e hands caravans op de sites. Caravan wordt aangeboden inclusief 12 maanden garantie. Verkoper geeft aan dat er dan ook altijd een servicebeurt gegeven wordt. Blijkt bij de offerte opeens er een afleverbeurt bovenop gegooid te worden. Waar andere aanbieders daar heel duidelijk over zijn is Groen dat naar onze mening niet. De koffie en hele goede service hebben wij niet gezien.
De vouwwagen een beurt laten geven. Goed advies, goeie service en goed overleg over de kosten.
We stonden onlangs op een camping in Dalfsen . Vanwege Corona moesten we gebruik maken van ons eigen caravan sanitair. Bij aankomst op de camping bleek , nadat we alles hadden opgezet, de waterpomp van het toilet kapot te zijn. Wat nu? We zijn naar Groen caravans gereden in Nieuwleusen en daar het probleem voorgelegd . Daar vond enig overleg plaats en werd besloten dat er een monteur met ons zou terugrijden naar de camping. Zo gezegd zo gedaan en binnen no time was de klus geklaard en ons toilet weer OK. Dat is nog eens service! Complimenten voor Groen Caravans. Alles werd zeer klantvriendelijk afgehandeld . Dikke pluim! Willem en Ditty ten Hoven Barneveld
Ook voor assecoires ben je hier op het goede adres. Oude caravanspiegels pastten niet op mijn nieuwe auto. Twee verlengingsriempjes werden uit een oude voorraad gezocht. Heel fijn dat men niet direct probeerde mij een nieuwe set spiegels te verkopen.
Met kapot hangreep/slot van Caravelair koelkast werden we hier zeer klantvriendelijk geholpen. Bleek nog garantie te zijn en Groen caravans ging de claim indienen bij Caravelair, terwijl we de caraven bij een andere dealer hadden gekocht. Perfecte service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid