facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Groen- & Bloei Centrum Natuurlijk Smit

Groen- & Bloei Centrum Natuurlijk Smit
Adres: Rijksweg oost 107, 9611 CE Sappemeer, Nederland
Telefoonnummer: 0598 315 140
Staat: Groningen
District: Midden-Groningen
Stad: Sappemeer
Route: Rijksweg oost
Huisnummer: 107
Postcode: 9611 CE


Openingstijden

maandag: 09:00–17:30
dinsdag: 09:00–17:30
woensdag: 09:00–17:30
donderdag: 09:00–17:30
vrijdag: 09:00–17:30
zaterdag: 09:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Gisteren voor het eerst langs gegaan na meerdere keren voorbij te zijn gereden en absoluut niet teleurgesteld prachtig assortiment en aanbod van prachtige binnen en buiten bloemen en planten voor een zeer degelijke prijs, groter dan gedacht kwa kas ruimte en uiteraard met een volle kar mijn reis voortgezet..prima parkeergelegenheid ook trouwens...zeker de moeite waard om even langs te gaan!
Komen hier elk jaar om geraniums en andere planten te kopen.nAls je binnenkomt word je elke keer verrast door de groote van de kas en de buitenruimte en de kleurenpracht. Je wordt er gewoon hebberig van....nHet is hier altijd fijn winkelen, de de kwaliteit van de planten is prima en zonder meer goedkoop.
Ontzettend grote kwekerij met geweldig assortiment tuinplanten. Kleine afdeling met woon accessoires. Aardig personeel en redelijke prijzen.
Goede kwaliteit planten voor een goede prijs. Wij vragen ons wel af wat er bedoeld word met 1 maatschep zie fotonIs dat een theelepel of een soeplepel
Is niet erg groot, wel mooie stekjes te vinden . Hebben er mooie hangpot gekocht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid