facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grizzly New Marketing

Grizzly New Marketing
Info
Grizzly New Marketing heeft zich gespecialiseerd in zoekmachine positionering. Dit wordt ook vaak aangeduid als zoekmachine optimalisatie of SEO.

Geschiedenis
Grizzly New Marketing heeft zich gespecialiseerd in, en jarenlange ervaringen met, zoekmachine positionering. Dit wordt ook vaak aangeduid als zoekmachine optimalisatie of SEO.

Grizzly New Marketing is sinds 2001 voorloper op het gebied van zoekmachine positionering. Wij zorgen ervoor dat websites vindbaar worden en blijven!

"Grizzly New Marketing B.V. is een in Breda, Den Bosch en Rotterdam gevestigd zoekmachine marketingbureau en heeft jarenlange ervaring met zoekmachine positionering.U wilt dat uw website uitstekend gevonden wordt in Google en andere belangrijke zoekmachines?U wilt gevonden worden op zoektermen die uw potentiële klanten gebruiken om u te zoeken?U wilt meer bezoekers op uw website, een offerte aanvragen en verkopen?Dat is het specialisme van Grizzly New Marketing B.V., een organisatie met ervaring op het gebied van zoekmachine positionering sinds 2001. Al sinds dit jaar zorgt Grizzly New Marketing B.V. ervoor dat websites optimaal vindbaar worden én blijven binnen de belangrijkste nationale en internationale zoekmachines zoals Google."
Adres: Stadionstraat 38, 4815 NG, Breda
Telefoonnummer: +31 76 520 02 58
ln.gnitekramylzzirg@ofni
Stad: Breda
Route: Stadionstraat 38
Postcode: 4815 NG


Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: X
Zondag: X


op zoek naar gerelateerd: Grizzly New Marketing eigenaar, Grizzly New Marketing reviews, Grizzly New Marketing Rotterdam, Grizzly New Marketing België, Grizzly marketing Sint-Niklaas, Grizzly New Marketing Den Bosch, Grizzly New Marketing klachten, Grizzly marketing new york
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Breda Netwerk Breda Netwerk 1 km De FB groep is handig
Fingerspitz Online Marketing Fingerspitz Online Marketing 1 km Fijne down-to-earth gasten die naast een enorme hoeveelheid inhoudelijke kennis en er...
Think Online Think Online 1 km Think Online biedt ons Everdune de juiste strategische en praktische ondersteuning bi...
Bulgaarse Winkel Kyorsmail / Bulgarski Magazin Kyorsmail Bulgaarse Winkel Kyorsmail / Bulgarski Magaz... 2 km Bulgaarse Producten / Bulgarski Produkti
Heliview Professional Marketing Services Heliview Professional Marketing Services 2 km We ontzorgen door (deels) het leadproces uit handen te nemen. Bv door leads te genere...
Recensies
Blij met Grizzly! Dankzij Grizzly New Marketing staat mijn uitgeverij in Google op #1 op vrijwel alle relevante zoekwoorden. Ze weten wat ze doen, geven goed advies en zijn heel betaalbaar.
Dierenpension de Goordonken/ en erkende fokker van labradoodle , maltipoo en boomers, zijn al MEER DAN 10 JAAR vaste klant bij Grizzly new Marketing!! Elk jaar komt een medewerker bij ons op bezoek en spreken we alles door. We hadden een miscommunicatie, wat in in elk bedrijf wel eens gebeurd. ook in onze sector, wat best gevoelig ligt met dieren!. Dat is, door goed met elkaar te communiceren, in zeer korte tijd super opgelost door Grizzly New Marketing. wij zijn zeer tevreden over Grizzly New marketing.
Zeer prettig bedrijf. Uitstekende communicatie en duidelijke verhaal. Sinds ik met Grizzly in zee ben gegaan staan wij met veel zoekwoorden bovenaan in Google.
Agressieve marketing tactieken, ze verkopen contract van 1 jaar maar in de kleine lettertjes wordt contract stilzwijgend verlengd met een jaar. Luisteren niet naar wensen van cliënt, gaan moedwillig met eigen plan door zonder akkoord. Slecht bereikbaar als je klachten hebt. Maar wel factureren.
Het is niet eens 1 ster waard! Komen belafspraken niet na. Vallen je continue lastig met telefoontjes met ‘mooie’ verkooppraatjes. Aan te raden om hier niet mee in zee te gaan! Als een marketing bureau ‘zó’ goed is, waarom blijven ze dan continue bedrijven bellen om een overeenkomst aan te sluiten.
Ongevraagd werd ik gebeld door ene Rowin 12:57PM op 17 mei uit Breda; schending van privacywet. Daarop werd gereageerd dat de fout nu al begaan was en een verhaal over het bedrijf verteld. Onprofessionele benadering van iets waar ik me nooit voor heb opgegeven. Mijn nummer “had hij van collega’s”.. En nee ik laat geen gegevens achter om dit probleem op te lossen.
Sinds 2016 klant bij Grizzly Marketing. Zelfs in de lastige Corona-jaren stonden zij dicht bij ons en zijn we er samen organisatorisch en financieel goed uitgekomen. Toch besloten een andere koers te gaan varen, omdat dit beter bij ons bedrijf past. Ik wil Grizzly Marketing hartelijk danken voor de meer dan prettige samenwerking. Het was een strategische partnerschip waar ik altijd op kon terug vallen indien dit nodig is. Nu en voor de toekomst.
Via, via zijn we benaderd. Maar eigenlijk vanaf het begin al goed contact en goed resultaat gericht. Voor mij al leek is het sowieso al wel leuk om daar eens naar te kijken. Maar het contact is erg fijn, geen problemen ervaren in het gehele proces. Op naar een nieuwe uitdaging.
Een dringend advies om je goed in te lezen in dit bedrijf. Door sluwe verkooptechnieken zijn wij het traject ingegaan met Grizzly Marketing B.V. Na het zien van de hoge prijs voor het jaarcontract hadden we grootse verwachtingen. Deze kon Grizzly Marketing B.V. helaas totaal niet nakomen. Misschien onze fout. Dat neemt niet weg dat je verwacht enigszins aardige teksten aangeleverd te krijgen zonder spelling- en stijlfouten, verkeerd geschreven namen en vakkundige onwaarheden. Voor een bedrijf met een premium partnerschap bij Google verwacht je ook na feedback op de aangeleverde teksten dat er enigszins extra aandacht komt voor de problemen. Helaas is het nooit echt helemaal goed opgelost. Dan hebben we het nog niet over de vormgeving, mocht u uw website graag een beetje verzorgd eruit willen laten zien laat vooral Grizzly Marketing B.V. niet los op uw website. Dit bedrijf is alleen gericht op Google resultaten en verliest daarbij uw bedrijfsuitstraling uit het oog. Mocht u dit geen probleem vinden dan kunt u dit bedrijf in overweging nemen. Voor ons is dit bedrijf een volledige mismatch gebleken. Misschien zijn er meer mensen die twijfelen of dit wel past bij uw verwachtingen. Ik wil u adviseren spreek ze van te voren naar Grizzly Marketing B.V. uit en zorg dat u niet alleen afgaat op de praatjes van de mensen van salesafdeling.
Marketing werkt opzich wel, alleen zijn de kleine lettertjes jammer. Zomaar weer een jaar moeten verlengen, ik was 2 weken te laat met opzeggen..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid