facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grimbergen Boeken Lisse

Grimbergen Boeken Lisse

Info

Grimbergen Boeken: een veelzijdige en verrassende boekwinkel op het vierkant in Lisse.

Geschiedenis

De winkel van Grimbergen boeken ademt liefde voor boeken en kennis van het vak. Service is hier gelukkig niet zomaar een marketingkreet. Service is hier nog voelbaar. Loop daarom ook eens binnen en ervaar de sfeer van deze bijzondere boekenwinkel en het antiquariaat. Grimbergen Boeken: veelzijdig en verrassend!

Adres: Heereweg 237, 2161 BG Lisse
Telefoonnummer: 0252-419180
Stad: Lisse
Route: Heereweg 237
Postcode: 2161 BG


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Grimbergen Antiquariaat, Boekhandel Lisse, Kantoorboekhandel Lisse, Bruna, Christelijke Boekhandel Lisse
Recensies
Nog een echte boeken winkel Heerlijk relaxed sfeertje Ook veel kinderboeken
Gezellige boekwinkel met maandelijks interessante activiteiten. Rij speciaal voor deze winkel naar Lisse.
Mooie authentieke boekwinkel en uitgebreid antiquariaat. De etalages zien er altijd uitnodigend uit. Ik ga altijd graag naar binnen voor een goed boek, kaart of fraaie cahiers.
Mooie boekwinkel. Antiquariaat wat verwaarloosd.
Voor ieder wat wils op het gebied van boeken. Ook voor de vulpen fanaat een bekend servicepunt voor inkt. En voor mooie pennen.
In een stukje oud Lisse, waar ik normaal al winkelend aan voorbij ga, tot mijn verrassing deze werkelijk fantastische boekhandel ontdekt en daar lange tijd zoet geweest! Wat een sfeer -leuke thema gerelateerde uitstallingen- prachtige ouderwetse ambiance, buitengewoon grote en goed gesorteerde collectie en leuke ansichtkaarten, fraaie pennen, cadeautjes...Voor ieder wat wils, en bovendien nog een aantrekkelijke kinderafdeling. Ook vinden er geregeld allerlei culturele manifestaties plaats. Last but not least wordt de zaak gerepresenteerd door een ontzettend sympathieke en kundige dame!
Het beste van alle werelden. Gloednieuw en ook antieke oude boeken. Mooi bedrijf boordevol kennis. Aardig geholpen. Ga er zeker nog een keer voor omrijden
Fijne zaak met grote diversiteit aan boeken. Pauline is een echte boekofiel die je goed kan helpen bij wat je zoekt! A must go store!
Fantastische boekenwinkel, hele aardige mensen, hele goede YA sectie
Dit is de leukste winkel uit de bollenstreek. Ik kan me daar een hele middag vermaken. Geweldige hulp en informatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid