facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grillroom Shoarma Francis

Adres: Pepijnstraat 6 , Venlo 5921 HM, NL
Telefoonnummer: 077 387 2745
Stad: Venlo
Route: Pepijnstraat 6
Postcode: 5921 HM



op zoek naar gerelateerd: shoarma venlo, joseph blerick, pizzeria blerick kloosterstraat, mamma mia blerick, shoarma blerick, francis thuisbezorgd, francis blerick telefoonnummer, pizzeria venlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Burgersch Burgersch 1 km Goddelijke burgers! Ambachtelijk gemaakt, lekker snel en super vers!!
Maico Snackplaza Maico Snackplaza 1 km Waneer je besteld kan je niet rustig de tijd nemen daarnaast communicatie verschil ...
McDonalds McDonalds 1 km Welkom op de Facebookpagina van McDonald’s Venlo Markt. Hier vind je alle basisinform...
Friture 't Ven Friture 't Ven 4 km Gezellig terras heerlijk ijs
Burger King Burger King 5 km Bij de kassa kon je niet bestellen,er werd vriendelijk gezegd dat ze geen tijd hadden...
Smullers Smullers 57 km Zeer ontevreden. Automatiek zwaar onvoldoende bijgevuld, slechts twee snacks beschikb...
Recensies
Waardeloze service. Eten ruim van te voren besteld en is gewoonweg niet op komen dagen na 2 telefoontjes. Tevens wordt er, na fout van henzelf, verzocht om hier niet meer te bestellen. Geen idee wat de beste meneer dacht, maar met zulk slecht contact naar een klant, is deze pizzeria wel de laatste waar ik zal bestellen. Er zou tevens ook vertraging zijn door de grote afstand van pizzeria tot eindconsument lees 7 km. Kortom dus erg onbeschoft te woord gestaan en niks te eten gehad uiteraard wel betaald en er zou niets vergoed worden.
Eten was koud en nat, gebeld word niks mee gedaan….
Voor spareribs niemand die ze lekkerder maakt. Ik woon in Belfeld en rij voor spareribs extra naar FrancisEten: 5/5
55 minuten moeten wachten. Had 4 uur van te voren besteld Nooit koud en klef. Nooit meer dus
Nog nooit zo'n slechte pizza gehad. Alle pizza's waren gewoon zwart aan de rand, shoarma erg droog. En bestel je nadrukkelijk 6 bakjes saus krijg je er maar 1. Ik zal hier nooit meer wat bestellen.
Heerlijke spare ribs en lekkere friet. Goed gegeten, voor herhaling vatbaar.
Niet bestellen!! Heb gister avond eten besteld maar het verkeerde adres ingevoerd. Daarna de zaak opgebeld en het goede adres doorgegeven, het was geen probleem om op het juiste adres te bezorgen. Eindstand geen eten gekregen, vandaag met de pizzaria gebeld maar ze willen mij niet tegenmoetkomen, zeggen dat ik het eten wel gekregen heb. Hangen de telefoon gewoon onbeschoft op.
Dinsdag haal ik meestal pizza. En die zijn meestal erg lekker. Een keer zoete spareribs gehaald met frietjes. Deze waren echt superverrukkelijk. Die ga ik vast wel nog een keer halen. Was een schotel met best veel vlees.
Bestel al jaren bij francis. Met name een familieschotel spareribs. Maar van 40 naar 60 euro vind ik niet normaal.
Super slechte grillroom niet normaal , snap niet dat deze zaak nog draait ?? Lees alle recensies eens door . Pizza kwam bijna 2 uur later aan, en vraag me niet hoe . Pizza was slap druipte van alle kanten . Was niet eens gaar en dit na 2x bellen of de pizza ubberhoud al onderweg was . Echt waardeloos. Ik zal hier nooit nooit meer bestellen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid