facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grillroom Sahara

Adres: Beneden Westerdiep 3, 9641 GD Veendam
Telefoonnummer: +31598617380
Stad: Veendam
Route: Beneden Westerdiep 3
Postcode: 9641 GD



op zoek naar gerelateerd: Kaya Veendam, Restaurant Sahara Melkmarkt Zwolle, Grillroom Zwolle, Spareribs Veendam, Sahara Zwolle gesloten, Kapsalon bestellen Veendam, Grillroom Sahara Zwolle, Eigenaar Sahara Zwolle
Recensies
Voor een beetje extra kaas op onze kip kapsalon €16,00 extra moeten betalen! En dat op een bestelling van €70,00. Ze hebben dit niet aangegeven bij het afleveren om 17.00 en bellen nu om 21.00 aan om nog even de €16,00 te innen.
Warm welkom Snel geholpen Aan de bar gegeten, eten was er snel bereid. En zat vlot aan blikje drinken. Eten smaakte goed en was goed warm. Direct onder de gril weg, zal ik maar zeggen. Werdt er nog op geattendeerd dat de schaal heet was. Sahara is altijd goed van kwaliteit.
kunnen geen klok kijken hebben de bestelling altijd verkeerd en niks ter compensatie!
Hebben moeite met lezen, elke 3 van de 5 bestellingen gaat wel mis. Waardeloos.
Duurt heel lang met bezorgen Reken minmaal 1 uur bij de bezorg tijd op in het gunstige gevalEten: 4/5
om half 7 bestel en laten bezorgen om kwart over 7.... om 8 uur was het er nog niet dus er achter aan gebeld was het nog niet eens klaar gemaakt.... kon nog een half uur duren. wederom het excuus dat het druk was. en niks ter compensatie. best slecht.
voor de tweede keer om 16:30 uur eten besteld met bezorgtijd van 17:30 uur wederom om 19:00 uur bezorgd als je belt krijg je de standaard antwoorden het is druk; we doen het er nu in; we zijn onderweg. etc, etc, we bestellen hier absoluut niet weer en vette 0 als referentie met als resultaat dat de lamachun ook nog is aangebrand.
Doe je een bestelling via thuisbezorgd.nl wordt maar de helft van je bestelling gebracht, je belt er achter aan en dan gelooft men je gewoon niet. Tevens dat wat geleverd is gewoon slechte kwaliteit
Het gaat al enige tijd steeds verder achteruit bij deze toko.. Mijn bestelling: 2 kaas&worst tosti's met 3 bakjes saus.. Eten wordt zonder berichtgeving meer dan een uur later bezorgt. Dit terwijl de verwachte bezorg tijd ook al een uur bedroeg.. Beide tosti's bijna geheel koud en missende sousjes.. Zeer jammer. Gelukkig zijn er andere opties in Veendam!! Dus daar maar heen in het vervolg.
Eindelijk al gesloten maar toch nog iets kunnen kopen klant vriendelijk
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Grillroom Sahara met het openbaar vervoer


Veendam, JG Pinksterstraat 130 meter
510
Veendam, Kerkplein 140 meter
510
Veendam, Buitenwoellaan 180 meter
174
510
Veendam, J Kazemierstraat 190 meter
510
Veendam, Hertenkampstraat 200 meter
174

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid