facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grillroom Gabor

Grillroom Gabor

Info

Bezorgen :
ma t/m don vanaf 16 uur tot 21 uur
vr t/m zat vanaf 16 uur tot 22 uur
zondag vanaf 16 uur tot 21 uur

Dinsdag gesloten

Geschiedenis

Online Bestellen:

Via Justeat.nl kun je online bestellen en via Ideal betalen.

mogelijkheden zijn bestellen te laten bezorgen of af te halen.

hou rekening met bezorgtijden.



"Vanaf 1 Januari tot 10 Januari zijn wij gesloten. Vanaf 11 januari staan wij weer voor uw klaar"
Adres: Westeinde 67, 7671el Vriezenveen
Telefoonnummer: 0546568449
Stad: Vriezenveen
Route: Westeinde 67
Postcode: 7671el


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Thuisbezorgd Vriezenveen, Pizzeria Wierden, Openingstijden Amarna Vriezenveen, Lunchen in Vriezenveen, Koningsdag Vriezenveen, Koebrugge Vriezenveen, T'huus Vriezenveen, Restaurant Vriezenveen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pizzeria Amarna Pizzeria Amarna 155 meter Was voor mij de laatste keer, leuk als je de energie kosten terug wil maar als op de ...
Recensies
Mooi pand. Open keuken. Turks brood Hawaï was heerlijk. Zijn niet zuinig met hun ingrediënten. En dat is top! Nacho's naturel met 3 lekkere sausjes. Ik kom hier vaker. Parkeren: Gratis en ruim.
Goeie pizzaria met lekker eten! Willen hier graag elke week bestellen alleen zijn met 2 personen en kan pas bezorging vanaf 25 euro. Erg jammer gaat niet lukken dus enigste minpuntje.
Altijd perfect, heerlijk eten en goede bezorg service
bestel eten hier, bel een uurtje later waar het blijft, kunnen ze het niet vinden? in plaats van even te bellen, moet ik hier achterkomen nadat ik hen zelf opbel. Geen stijl!
Alle 3 heel ziek van geweest
Besteld maar ik was niet te vinden. Doorgegeven waar ik stond maar is te moeilijk. Sta je dan als chauffeur te lossen bij een bedrijf. Dacht wat te kunnen eten. Nooit meer bij deze toko wat bestellen.
Topplek. Super goed en lekker eten. Bij bezorging wordt je netjes op de hoogte gehouden en bij een fout in de bestelling wordt je vriendelijk geholpen.
Topzaak hadden een bestelling met een koude pizza werden vervolgens netjes benaderd en hebben vanavond lekkere kip gegeten op kosten van Gabor uiteraard met fooi. Kortom gezegd top zaak met een ondernemer met hard voor de zaak.
Al met al 2 uur gewacht op eten. Aantal verkeerde bestellingen en de aardappels half gebakken, nee bedankt voor mij niet meer.
Heerlijke Pizza gehaald, wat een genot om die te eten. Goed gevuld met kwaliteits ingrediënten. Leuke bediening en tijdstip was alles gereed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid