facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grill Restaurant 'El Banco'

Grill Restaurant 'El Banco'

Info

El Banco, is een grill restaurant waar u terecht kunt voor heerlijke gerechten met een Caribische sfeer.
Bienvenido!

Adres: Kersstraat 13, 4531 EV Terneuzen
Telefoonnummer: 0115-852474
Stad: Terneuzen
Route: Kersstraat 13
Postcode: 4531 EV



op zoek naar gerelateerd: grill restaurant el banco terneuzen, restaurant terneuzen markt, grillrestaurant el banco terneuzen, sydney terneuzen, grill restaurant terneuzen, grieks restaurant terneuzen, nieuw restaurant terneuzen, het gerecht terneuzen
Recensies
Eten is lekker, voldoende keuze uit verschillende gerechten. Ziet er netjes uit binnen. Vriendelijk personeel maar niet echt proactief. We moesten zelf om nieuwe sauzen vragen bij 2 portie brood en we moesten redelijk lang wachten voor de menukaart en drinken. Maar we gaan zeker nog eens terug.
Dit restaurant kan alleen maar 5 sterren verdienen! De inrichting is gezellig in Zuid-Amerikaanse invloeden, het personeel is vriendelijk en attent terwijl de zaak vol was en het eten prima, het is allemaal top.. We hadden de 'Plato El Banco' genomen. De pepersaus, waar je jammer genoeg wel voor moet bijbetalen, is elke cent waard. Verraste me positief! Beste ooit. De Pescado Frito was goed!
Prachtige zaak lekker eten, vlotte vriendelijk bediening een aanrader voor Terneuzen en omstreken. De Cubaanse geluiden maken het feestje compleet
Heerlijk gegeten bij El Banco. Spies van rundvlees met frietjes en salade. Nagerecht limoen taart met merengue en vanilleijs. Vooral het laatste was zeer lekker!Afgesloten met een kopje thee. Vlotte bediening door het blonde meisje wat er werkte. Weten wat je serveert en vriendelijk. Gezellige zaak, en sfeervolle muziek op de achtergrond. Oog wil ook wat! Kortom zeker het proberen waard.
Al een paar keer hier gegeten. Leuk aangekleed restaurant. De laatste keer zeker geen klagen over de bediening. Dit was eerder wel een puntje van kritiek. Het eten zelf is prima. Wel jammer dat voor de sausjes EUR 2,50 extra gerekend wordt. Dat vind ik persoonlijk in de snackbar thuishoren en niet in een restaurant.
Lekker eten, vriendelijk personeel, vrolijk aangekleed restaurant. Het eten is ook schappelijk geprijsd. Echt een aanrader. Puntjes van kritiek: - Als je de tortilla's nacho's bestelt, en je houdt niet van guacamole, geef dit aan. Anders krijg je dit ongevraagd over je tortilla's heen, waardoor de helft al niet meer eetbaar is. - Wil je een lekker stuk vlees, bestel dan niet de côte a l'os. Dit was in ons geval een vrij dun stuk vlees met verraderlijk kleine botjes en te veel vet.
Eerste en hopelijk niet laatste keer in dit gezellig restaurant. Wij hadden een rekening van 98 euro, waar we in feite twee voorgerechten voor twee personen voor hadden, elk een hoofdgerecht, verschillende frisdranken, ik een Cuba libre en een gin tonic, elk een dessert,... top gewoon. Niet luisteren naar die krenten die dit minder dan 5 sterren geven. Ge hebt nu eenmaal mensen met en mensen zonder smaak De Steak was perfect gegrild net zoals ik het wou en ook het andere vlees in mijn mixed grill was uitstekend. Kortom: als je in Terneuzen bent moet je hier nekeer gaan eten, punt.
Gegaan omdat veel vrienden vertelde dat het lekker eten was! Maar helaas Lamsspies was lekker maar rotte tomaat in mijn mini bakje salade en een kleine diepvries frietjes voor 2 personen! Man had mixes grill! Spareribs goedkope brul en de pepersaus komt uit een pakje zat een rare smaak aan ook nog voor €2,50 extra! Veelste duur voor weinig! Jammer eerste indruk heel slecht gescoord gaan we niet meer doen!
Het eten is prima. Helaas al diverse keren lang moeten wachten tussen de gangen. 1.5 uur aan tafel met 2 volwassenen en 2 kindjes die samen delen, betekent 3 gerechtenen dan nog geen hoofdgerecht hebben... niet acceptabel.
Eten was lekker, alleen veel te weinig personeel dus we hebben 3 uur gedaan over hoofdgerecht en nagerecht. De bediening bleef vriendelijk, maar de eigenaar mag zich schamen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Grill Restaurant 'El Banco' met het openbaar vervoer


Terneuzen, Stadhuis 190 meter
10
20
50
606
660
Terneuzen, Stadhuis 200 meter
10
20
50
645
660
Terneuzen, Oostelijk Bolwerk 430 meter
10
20
50
606
607
660
Terneuzen, Oostelijk Bolwerk 450 meter
10
20
50
607
645
660

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid