facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grill-Bar-Eethuisje De Griffel

Adres: Burenlaan 41, 9161AJ Hollum
Telefoonnummer: +31 519 55 41 35
Stad: Hollum
Route: Burenlaan 41
Postcode: 9161AJ



op zoek naar gerelateerd: menukaart de griffel hollum, de griffel ameland facebook, menukaart de griffel ameland, de griffel hollum menu, restaurant hollum, ut skoalhuus ameland, de zwaan hollum, restaurant ameland
Recensies
Zeer gezellig personeel, kwaliteit vlees en heerlijke mosselen. Bijzonder goede pepersaus. Binnen en buiten konden we heel mooi zitten, leuke ambiance.
Koffie met gebak. ff old skool Vlotte bediening. ‍ Koffie's waren verrukkelijk en het gebak ook en tevens prachtig gepresenteerd.aardbeitje caramelsaus, witte chocolagarnituur etc etc.Ook de Nacho's voor ons dochter waren mooi opgemaakt met kaas, gehakt,sla,maïs & chilli saus. zie foto Extra info : Leuk om weer eens in Hollum te zijn na heeeel veel jaren. Maar 1 dag Ameland is helaas te kort.
Wij zijn waarschijnlijk bij ons verwend met de mosseltjes want deze waren maar heel klein. De kok had zijn best gedaan om ze pikant te maken door er een rode peper in te snijden. We kregen vrij weinig frietjes maar bijbestellen was geen probleem. De drie stukjes chocolade waren welliswaar lekker maar prijzig voor hetgeen het was. Vriendelijk en vlot geholpen maar er is nog ruimte.voor verbetering.
Je kunt hier heerlijk eten. Een leuke sfeer. Leuke en vriendelijke bediening. Gebouw is ook prachtig.
Boven verwachting lekker eten. Dacht bij binnenkomst dat het goed was, maar dit overtrof echt mijn verwachtingen. Zowel voor als hoofdgerecht erg goed. Porties waren royaal. Enige wat jammer was is dat ik geen ruimte meer had voor een toetje . Echt een aanrader om eens te proberen!
Daar hebben wij heerlijk buiten lunch gegeten. Erg aardige bedinig en ook kolhydratarm was geen probleem. Ik had een heerlijke omelett.
Lekker, gezellig en smakelijk gegeten en gedronken.
Mooie locatie in een voormalige school, gastvrij ontvangen, vlotte bediening en heerlijk gegeten
Mooie rustige plek om relaxt te zitten. Eten en drinken. Leuke teksten die de kwaliteit benadrukken.
Een goed en karakter vol bedrijf waar gewerkt wordt met passie. Aardige mensen en lekkere gerechten. Kom je in Hollum dan ga je zeker een keer naar De Griffel! Het is geen straf om daar een avond heerlijk te genieten.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Grill-Bar-Eethuisje De Griffel met het openbaar vervoer


Hollum, Herenweg 40 meter
3
Hollum, Herenweg 50 meter
1
Hollum, Westerlaan 230 meter
1
Hollum, Westerlaan 230 meter
3
Hollum, Ridderweg 290 meter
3

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid