facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Griendtsveenpark

Adres: Berkenlaan 14 , Schoonebeek 7761 PM, NL
Telefoonnummer: 06 17862643
Stad: Schoonebeek
Route: Berkenlaan 14
Postcode: 7761 PM



op zoek naar gerelateerd: Griendtsveenpark openingstijden, Griendtsveenpark Facebook, Kinderboerderij Coevorden, Dierenparkje Erica, Dieren kijken in de buurt, Kinderboerderij Aalden, Kinderboerderij Emmen oude dierentuin, Kinderboerderij Borger
Recensies
Dit is een geweldig park, dat door zeer enthousiaste vrijwilligers wordt onderhouden. Het is ideaal voor gezinnen met kleine kinderen. Ze kunnen allerlei soorten boerderijdieren van dichtbij zien. Éen van de overige hoogtepunten is een prachtig ingerichte speeltuin.
Schitterend parkje / dierentuin met voor ieder wat wils. Gratis toegang voor iedereen. Neem gerust de kinderen en / of kleinkinderen mee voor een paar fijne uurtjes. Prima aanbod van dieren en vogels!
Super leuke speeltuin in combinatie met een kinderboerderij. Je kunt koffie, thee, fris krijgen en ook o.a. een tosti, poffertjes, broodje bal etc. Echt een aanrader voor peuters, kleuters en ze hebben nu ook een speeltuin voor kinderen vanaf 6 jaar.
Super leuk voor de kinderen. Goede combo tussen speeltuin en kinderboerderij al zijn de dieren terrecht afgeschermd voor kinderhandjes zeker een aanrader om eens naartoe te gaan. Helemaal met de nieuwe speeltuin. Die is vanaf 6 jaar, maar de schommels en wipwap is voor iedereen. De oude speeltuin voor peuters bij de kantine is er ook nog.
Altijd leuk, helaas is het restaurantje gesloten tot het weer beter weer wordt maar dat is ook top. Goed en niet duur. Parkje zelf is gratis doe wel wat kleingeld in de donatie bus bij de uitgang voor de dieren en voor 50 cent let op, nu het restaurantje gesloten is alleen met een 50 cent muntje kun je met een zakje voer de diertjes voeren. De kinderen vinden het altijd een goed idee om naar het griendtsveen park te gaan en als dat geen aanrader is dan weet ik het ook niet!
Leuke speelplekken voor de kinderen. Veel dieren aanwezig. Niet spectaculair, maar wel leuk voor even 2 uurtjes heen te gaan! Het is gratis, maar om het bestaan mogelijk te houden kun je aan het begin vh park een donatie doen via QR. Ook kun je zakjes zaden/pitten kopen €0,50 voor de dieren. De zakjes op het eind weer inleveren, deze worden hergebruikt. Geen brood geven aan de dieren, groenten of fruit mag wel.
Mooi schone parkje. Met behoorlijk wat verschillende diersoorten. Dieren zien er gezond en goed verzorgd uit. Hokken zien er ook verzorgd uit. Er zijn voor de kids nieuwe speeltoestellen aangeschaft. En je kunt er even lekker bij gaan zitten met een drankje of koffie en of een ijsje. Een echte aanrader.
Heel leuk om heen te gaan, gratis entree en schappelijke prijzen in de kantine
Ontzettend leuke kinderboerderij, veel en verrassende diersoorten zijn hier te bekijken. Ook kunnen de kinderen voor een klein bedrag een zakje voer kopen, wat de interactie met de dieren nog leuker maakt. Goede horecagerund door vrijwilligers waar je lekker kunt zitten en wat kunt eten en drinken. Gehaktballen zijn een aanrader
Geweldig leuk park. Gratis entree. Zodra het mooi weer is gaan we er met onze kleinzoontjes heen. Kinderboerderij met speeltuin en restaurant met terras en goedkope prijzen. Echt een aanrader !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid