facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grieks Specialiteiten Parthenon holten

Grieks Specialiteiten  Parthenon holten

Info

Grieks Restaurant Parthenon is een super leuk en gezellige leuke zaak met meerdere lokaliteiten onder een dak.
check voor verdere info onze website

Geschiedenis

Grieks Restaurant met 90 couverts ,en 30 couverts op terras
Griekse Specialiteiten afhalen & bezorgen service
Cafe-bar zalenverhuur 150 Couverts met open haard en rokers ruimte met speelautomaten

Adres: Burgemeester van de borchtsraat 8, 7451 CH Holten
Telefoonnummer: 0548-785539
Stad: Holten
Route: Burgemeester van de borchtsraat 8
Postcode: 7451 CH


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Café 't Klavier Café 't Klavier 467 meter Geweldige feestruimte! Gezellig en een zeer vriendelijke eigenaresse! Bedankt Erica v...
Café 't Klavier Café 't Klavier 467 meter Groot assortiment en heerlijk eten voor een goeide prijs. Ik kom hier zeker weer!
Cafetaria-Lunchroom 't Klavertje Cafetaria-Lunchroom 't Klavertje 467 meter Groot assortiment en heerlijk eten voor een goeide prijs. Ik kom hier zeker weer!
Cafetaria Lunchroom 't Klavertje Holten Cafetaria Lunchroom 't Klavertje Holten 469 meter Groot assortiment en heerlijk eten voor een goeide prijs. Ik kom hier zeker weer!
Bie Toontje Bie Toontje 470 meter Heerlijk eten, goede en snelle service, vriendelijk personeelEten: 5/5
Grand cafe 't Keuntje Holten Grand cafe 't Keuntje Holten 478 meter Mooiste kroeg van holten. Let op: niet alle dagen van de week geopend. Wel op vrijda...
Recensies
Gisterenavond eten besteld. Eten was erg lekker alleen de gehaktballetjes zaten er niet bij, contact opgenomen met het restaurant en ze kwamen niet veel later meer gehaktballetjes brengen en nog wat stokbrood. Goed geregeld!
Heerlijke gerechten en prima kwaliteit.
Parthenon is al lang niet meer wat het geweest is. De sfeer is weg, prijzen hoog voor de kwaliteit van het eten. Het lijkt inmiddels meer op een afhaalrestaurant waar je ook kunt zitten. Aantal gerechten van de kaart niet meer op voorraad "omdat mensen het niet bestellen". Haal het dan van de kaart af. Slecht.
Wij zijn een paar dagen op vakantie hier in Houten. We hebben heerlijk gegeten vanavond bij het Grieks restaurant. Vriendelijk personeel en goede service. Mochten wij nog eens in Houten komen, dan gaan we zeker daar weer eten!
Vet eten. Verhouding erg duur, geen fijn terras. Te druk verkeer.langs de tafels. Extra portie saus erbij, €6.50. 2 borden met twee consumpties €65. Geen tweede keer dus.
Wederom ontbrak er iets aan de bestelling. Daarnaast zat alles onder de Tzatziki, omdat het niet goed was ingepakt en afgesloten. Toen wij telefonisch contact opnamen, kregen we een bezorger aan de lijn. Hij gaf aan dat de manager ons niet te woord wilde staan, omdat hij het te druk had. Kortom: zeer slechte service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid