facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grieks Restaurant Sirtaki

Grieks Restaurant Sirtaki
Adres: Promenade 19, 5554 CN Valkenswaard, Nederland
Telefoonnummer: 040 204 5882
Staat: Noord-Brabant
District: Valkenswaard
Stad: Valkenswaard
Route: Promenade
Huisnummer: 19
Postcode: 5554 CN


Openingstijden

maandag: 16:30–22:00
dinsdag: 16:30–22:00
woensdag: 16:30–22:00
donderdag: 16:30–22:00
vrijdag: 16:30–22:00
zaterdag: 16:30–22:00
zondag: 16:00–22:00

Recensies
Hier op een zaterdag gereserveerd en ik was blij verrast met deze modern ingericht en warm Grieks restaurant. Lamskoteletjes waren hier super en de ossenhaas met pepersaus ook. Vooral de gyros sprong uit het oog en was lekker krokant gebakken en vooral niet te zout. Ook de rekening was netjes voor hetgeen wij hadden gegeten. Wij komen zeker hier weer terug.
1e indruk is een zeer mooie restaurantnnGastheer kwam ons al tegemoet en begeleiden mijn dochter en mij naar de tafel ...nnWelbezochte restaurant maar dat is niet voor niets ...snelle bediening , iedereen vriendelijk ,nnEten kwam snel nadat we besteld hadden..nnGenoten van het eten ....nnVoor herhaling vatbaar
Restaurant sfeervol, service en snelheid echt ongelofelijk. Het eten meer dan voldoende en goed op smaak, gekoelde glazen voor het bier!! Top top topnWat mij/ons betreft dikke 10 sterren. Wij zullen hier zeker terug komen.
Zoals altijd altijd perfect. Na 35 jaar nog altijd een hartelijk welkom. Eten altijd heerlijk en het personeel steeds zeer vriendelijk. Wij komen zeker, weer snel terug.
De gyros met kaas en feta heel erg lekker. Wel heel erg machtignVooral leuk om vanalles wat te bestellen en lekker te sharen.nnGriekse tapas doen wij altijd.nKnoflookbrood ook heel lekker met tzaziki.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid