facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grieks Restaurant Santorini Waalwijk

Grieks Restaurant Santorini Waalwijk
"Genieten van de Grieks / Mediterraanse keuken in het hartje van Waalwijk"
Adres: Grotestraat 260, 5142 CC Waalwijk (gemeente)
Telefoonnummer: 0416-341877
Stad: Waalwijk
Route: Grotestraat 260
Postcode: 5142 CC


Recensies
Heerlijk gegeten, zoals altijd. Jammer van de andere gasten die hun kinderen niet onder controle houden.Eten: 5/5
Altijd heerlijk eten. We hebben bijna alles van de kaart geprobeerd inclusief het mezes menu. Alles is erg smaakvol en het personeel zeer vriendelijk! De entree laat je voelen alsof je echt in Griekenland bent en dus als je buiten stapt is het weer even back to reality.
Vriendelijk personeel en lekkere tapas gegeten. Ook de aquarium was leuk. Zo duurde het wachten totaal niet lang. Wij komen hier zeker nog een keer.
In mijn woonplaats heb ik 5 Griekse restaurants, maar deze steekt daar echt bovenuit. Heerlijk gegeten!Eten: 5/5
Wij komen hier al ruim 22 jaar. Nog steeds zeer te vrede. Ondanks dat we verhuisd zijn. Gaan we er nog regelmatig eten anders doen we het lekker afhalen om mee te nemen naar Amsterdam. is het nog steeds lekker warm om te eten.
Erg lekker gegeten, warm welkom en enthousiast personeel. Bedankt
We zijn op aanraden van een serveerster van het restaurant tapas gaan eten om de Griekse keuken beter te leren kennen,we zijn er al vaker geweest,en kozen dan altijd voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht op basis daarvan zou ik 5 Sterren geven,ik heb er 1 afgedaan omdat ik de tapas avond vond tegenvaller,lang moeten wachten,wel 2 keer brood met boter op tafel gezet,.we waren met zijn tweeën dus totaal 51 € voor het geen we gegeten hebben vond ik te veel.
Lekker gegeten Snelle serviceEten: 3/5
Wij zijn hier 08-07-23 geweest, nog nooit zo lekker Grieks gegeten complimenten wauwEten: 5/5
Gezien de hoge eisen die ik vaak stel, kun je uit deze beoordeling gerust opmaken hoe goed en gezellig deze tent is. Wat een ontdekking!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid