facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grieks Restaurant Santorini

Grieks Restaurant Santorini
Adres: Sevenumseweg 6, 5993 NZ Maasbree, Nederland
Telefoonnummer: 06 29294646
Staat: Limburg
District: Peel en Maas
Stad: Maasbree
Route: Sevenumseweg
Huisnummer: 6
Postcode: 5993 NZ


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 16:00–22:00
donderdag: 16:00–22:00
vrijdag: 16:00–22:00
zaterdag: 16:00–22:00
zondag: 16:00–22:00

Recensies
Voor het eerst kennis gemaakt met dit geweldige restaurant. Mooie inrichting, netjes verzorgd en een heerlijke menukaart. Onze gerechten waren verrukkelijk en werden met liefde bereid en geserveerd. Deze lieve mensen hebben een groot hart voor hun zaak en zijn persoonlijk, klantvriendelijk en stralen dat ook uit naar hun gasten. We hebben ontzettend genoten en voelde ons enorm welkom. Wij komen zeker terug om ons weer heerlijk te laten verassen!
Fantastisch restaurant, mooie inrichting, super vriendelijke bediening, lekkere wijn, en zeer smaakvolle gerechten. Op woensdag en donderdag gezellig druk, prima ervaring.nComplimenten !
Heel gezellig familierestaurant gerund door twee broers. Vader achter de bar. Goed eten, mooie smaken en meer dan genoeg voor iedereen. Leuke gesprekken gehad met de eigenaren. Echt een aanrader!nOok mogelijk om te slapen in luxe kamers boven het restaurant.
Zoooo heeeerluck!! Altijd als we hier komen is het personeel zo vriendelijk, zeer lekker eten en wat je proeft dat het met veel liefde gemaakt word elke keer weer!
We hadden gereserveerd, want zonder reservering heb je geen plek. We begonnen met een glas ouzo.nAlle gerechten waren heerlijk bereid. De eigenaren zijn vrolijk en in voor een grapje.nHet eten duurde even voordat het kwam, maar dat kwam door een grote groep die er was. Het werd ons uitgelegd en excuses dat het langer duurde. Geen probleem, kon de grote hoeveelheid van het voorgerecht zakken.nDe friet als bijgerecht was ook heerlijk bereid. Wij komen zeker nog eens terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid