facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grieks Restaurant Rhodos

Grieks Restaurant Rhodos

Geschiedenis

Onze keukenbrigade hanteert een zuivere eerlijke keuken met uitsluitend Griekse kwaliteitsproducten en zoveel mogelijke verse ingrediënten en kruiden.
Dit om het aroma en de smaken van onze gerechten zoveel mogelijk tot hun recht te laten komen.
Wij hopen dat u zich door ons laat verleiden tot een culinaire belevenis door de rijke Griekse keuken met haar oude tradities en haar goed bewaarde geheimen.
Ook willen wij u wijzen op de grote variëteiten van de gerechten van Griekenland.
Iedere provincie en ieder eiland kent zijn eigen specialiteiten en tradities.

Adres: Plein 1945, 1971 GA IJmuiden
Telefoonnummer: 0255512555
Stad: IJmuiden
Route: Plein 1945
Postcode: 1971 GA


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Donderdag: 16:00 - 22:00
Vrijdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 16:00 - 22:00
Zondag: 16:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Kreta ijmuiden menukaart, Rhodos menukaart, Restaurant IJmuiden, Grieks restaurant Kreta, Rhodos Grieks, Grieks restaurant Rhodos Weert menu, Rhodos Tilburg menu, Michelin restaurant IJmuiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grieks Restaurant Kreta IJmuiden Grieks Restaurant Kreta IJmuiden 1 km Het is altijd een gezellige warme sfeer Het eten is verrukkelijk en altijd erg veel G...
Recensies
Wat een gezellig restaurant en wat een ontzettend fijn en vriendelijk personeel. Je voelt je er erg welkom en het eten is er erg lekker. Goede kaart ook en prima prijs/kwaliteitsverhouding
Een heel gezellig restaurant, met een heel uitgebreide kaart met allemaal authentieke Griekse gerechten. De pikalia met allemaal kleine hapjes vooraf was zalig. De bekri meze was voortreffelijk. Alle bestelde porties waren groot en lekker. De bediening was zeer vriendelijk en kwamen regelmatig vragen hoe we het vonden en ook om de drankjes aan te vullen.
De bestelling werd snel bezorgd, na 35 minuten. De gerechten waren van prima kwaliteit en heel smakelijk, zowel het vlees als de salades en tzatziki. Voor €6 hadden wij wel op iets meer tzatziki gehoopt, maar uit deze opmerking blijkt wel al dat de tzatziki ons zeer smaakte.
Hier geen pita gyros bestellen! Zit alleen een beetje patat en sla in. Zit bijna geen gyros in! Jammer broodjes kosten wel 7.50.
Heerlijk gegeten, gezellige bediening
Ik heb hier een stoofpotje gegeten die ik in geen ander Grieks restaurant op de kaart heb zien staan, heerlijk! Natuurlijk hebben ze ook de standaard Griekse menu's, maar dit is een bonus. Ook kun je hier, net als bij bv een sushi bar, diverse kleine gerechtjes bestellen voor een vast bedrag. Dit wordt het de volgende keer voor ons . De bediening en de rest van het personeel is geweldig, enorm vriendelijk, gezellig en behulpzaam. Al met al, een geweldige restaurant!
Allereerst fantastische aardige en hulpvaardige mensen. Je voelt je echt welkom. De gerechten zijn van uitstekende kwaliteit. Zeer goede prijzen, en uitgebreide originele Griekse kaart. Wij waren hier voor het eerst, na een aanbeveling door vrienden van ons. We komen zeker terug.
Rhodos is een heerlijk, gezellig en goed restaurant.Eten: 5/5
Bestelde regelmatig bij Rhodos omdat het gewoon goed van smaak en kwaliteit was en keurig compleet verzorgt. Inmiddels begint de smaak en kwaliteit achteruit te lopen. Waar in het begin er een kleine salade bij zat moet je hem nu apart erbij kopen en ook het ontsmettingsdoekje ontbreekt nu. En de kwaliteit van de patat is ook veel minder dan dat hij voorheen was. Jammer. 12.06.22 Opnieuw besteld bij Rhodos; De kwaliteit van het vlees is weer een beetje hersteld en ook het ontsmettings-doekje in er weer bij. Alleen de patat is nog steeds voor verbetering vatbaar. Wel lekker gegeten. 07.08.'22 Vanavond weer besteld en moet zeggen, het is een poosje wat minder geweest met de kwaliteit, maar vanavond was het weer fantastisch; Schotel met echt vers en sappige Gyros en 2 kip-spiezen die precies voldoende gaar waren om mals, sappig en smaakvol te zijn. Nog een vleugje rosé van binnen i.p.v. helemaal gaar gepiekerd. Prima, lekker gegeten. Nou alleen nog wat servetjes meeleveren en dan is het echt top! 21.08.2022 Fantastisch! Kort: Vers, smaakvol, verzorgt. Klaar.
Super leuk restaurant niet heel groot maar heel knus. Heerlijk gegeten genoeg variatie op de kaart
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid