facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grieks restaurant Olympia

Grieks restaurant Olympia

Info

Grieks restaurant Olympia in Harderwijk
Proef de zon in onze gerechten

Geschiedenis

Authentiek Griekse gerechten in huiselijke sfeer in sfeervoll historisch pand in de Middeleeuwse stadsmuur.

Adres: Strandboulevard Oost 12, 3841AB Harderwijk
Telefoonnummer: 0341750786
Stad: Harderwijk
Route: Strandboulevard Oost 12
Postcode: 3841AB



op zoek naar gerelateerd: Grieks Restaurant Delphi Harderwijk, Menukaart Olympia Harderwijk, Grieks restaurant Harderwijk, Grieks restaurant Putten, Brasserie Harderwijk, Griek Nunspeet, Chinees Harderwijk, Gyros Harderwijk
Recensies
Vriendelijk personeel, lekker eten en prijs kwaliteit goed! Mooi uitzicht over de haven.Eten: 4/5
Prima restaurant, terras is leuker dan binnen zitten. Wel wat duur ten opzichte van wat je krijgt. De bediening leek erg gehaast, we hadden gereserveerd maar we krijgen een plekje dat toevallig vrij leek. Kregen een Ouzo van de zaak, maar ook pas tijdens het voorgerecht. De hoofdgerechten waren ook allemaal erg prijzig. Kun je elders ook een dikke steak van bestellen. Al met al prima gegeten maar niet heel bijzonder.
6 dagen vakantie in Putten ,waar van we 2 keer bij olympia zijn geweest voor een overheerlijk hoofdgerecht .vooraf een borrel met een groot glas bier.Echt een gezellige tent met top kwaliteit eten wat tot in de puntjes werd geserveerd .complimenten voor de kok en het vriendelijke personeel,zijn wij in de buurt dan komen we zeker terug. Mvg uit Tubbergen
Sfeervol restaurant, we zaten binnen maar buiten is ook voldoende plaats. Leuke bediening. Het eten is er heerlijk! En ruim voldoende. Vooraf stokbrood met kruidenboter en tzaziki Gyros schotel en stifado als hoofdgerecht.
Na een dagje dolfinarium een bezoek gebracht aan Olympia, en daar heb ik absoluut geen spijt van! Het eten is er gewoon perfect, de locatie is ook mooi én historisch mocht je daar van houden. Maar je komt hier uiteraard voor het eten... En een betere Griek kom je niet zo snel tegen. Mocht je na een dagje stappen in Harderwijk, of dolfinarium op zoek zijn naar een gelegenheid om te eten dan ga je een bezoek aan Olympia zeker geen spijt van krijgen!
Fantastisch! Eten is beleven bij deze Griek. Elk stukje vlees op je bord heeft zijn eigen smaak. Met zorg bereid door de kok en met liefde geserveerd door het bedienend personeel. Wij komen hier graag en voelen ons altijd erg welkom!
Heerlijk vers eten. Prijzen gemiddeld. Vriendelijk personeel en mooie locatie op de boulevard. Mooie uitzicht op het water.
Prima eten. Grieks restaurant. Ze hebben ook pizza en pasta voor mensen die -ik snap het ook niet - niet van Grieks eten houden. #aanrader
De locatie van het restaurant is top. Verder prima toegankelijk voor invalide personen. De sfeer is ook in orde. Helaas is het personeel soms wat kortaf, wellicht te gehaast? Het eten was okay, maar zekers niet meer dan dat veel van ons vlees was zelfs iets te lang gegrild waardoor het aangebrand was !!, met name de gyros. De prijzen zijn een tikkeltje duurder dan wat ik gewend ben, de kaart beperkt maar gevarieerd genoeg en vooral de porties konden beter zijn lees: iets meer. Al met al, ons 8 persoons bezoekje was ondermaats.
Gisteren was ik samen met mijn zusje een dag in Harderwijk en blijkbaar waren we niet de enigen; overal was het vol, zo ook hier. Veel tafeltjes waren al gereserveerd maar er was nog een plekje voor twee. Hulde voor de maar drie man/vrouw in de bediening die ondanks de drukte bleven glimlachen en vriendelijk waren! Eten was prima, goede porties. Wij hadden geen voorafje en toch ook geen plek meer voor een toetje. In plaats van af te wassen al zag het er wel uit alsof ze ons konden gebruiken hebben we netjes betaald. De fooi was dik verdiend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid