facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grieks restaurant Kreta

Grieks restaurant Kreta

Info

Ons restaurant is een gastvrije plek, waar diverse traditionele Griekse gerechten geserveerd worden.

Geschiedenis

Met gepaste trots presenteren wij onze sfeervolle eet- en drinkgelegenheid in Venlo.
Ons restaurant is een gastvrije plek, waar diverse traditionele Griekse gerechten geserveerd worden. Onze koks bereiden gerechten uit alle streken van Griekenland voor, met uitsluitende kwaliteitsproducten en kruiden.

Behalve een veelzijdige keuken komt u bij ons ook verschillende
Griekse kwaliteitswijnen tegen.

Wij hopen u in ons restaurant te mogen begroeten.

De directie van restaurant Kreta

Adres: Begijnegang 13, 5911JL Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 0773543398
Stad: Venlo
Route: Begijnegang 13
Postcode: 5911JL



op zoek naar gerelateerd: Afhalen Venlo, IJs bezorgen Venlo, Tapas Venlo, Eten bestellen Blerick, Eten bestellen Velden, Grieks Restaurant Reuver, In Venlo, Grieks Restaurant Kaldenkirchen
Recensies
Echt heerlijk gegeten! Leuke bediening die vrolijk en enthousiast is. Kom hier graag terug.Eten: 5/5
Leuk grieks restaurant, geen poespas. Eerlijk eten, genoeg. Omdat ik vegetarisch ben van 2 voorgerechten een hoofdgerecht laten maken. Geen probleem. Alleen jammer dat dit niet samen opgediend wordt, zodat je een mooi bordje voor je krijgt. Daar mag aandacht aan besteed worden. En.... misschien wat meer vegetarische gerechten op de kaart zetten. Nu alleen de welbekende Moussaka. Verders prima!
Heerlijk eten en vriendelijke bediening. Er werd een foutje gemaakt met een gerecht maar dat werd zonder problemen en met vele malen excuses keurig opgelost. Aanrader - wij gaan zeker terug! Vegetarische menuopties: Zeer veel keuze uit vegetarische gerechten.
Gezellige ambiance, prettige en vrolijke bediening. En het eten gewoon heerlijk.Eten: 5/5
Ik heb er als Venlonaar onlangs voor het eerst een bezoek gebracht en is mij uiterst goed bevallen. Ik kan niet benoemen waarom ik niet eerder bij Kreta ben geweest,.. is gewoon niet in mij opgekomen, denk ik. De service, sfeer en uiteraard het eten waren perfect en ik ga er zeker vaker komen. Het restaurant is een beetje Grieks ingericht en heeft tafels voor een knus etentje met z'n tweetjes maar ook voor een grotere groep is er plaats. Menukaart is uitgebreid en duidelijk. Ruime keuze in drank en voor- en hoofdgerechten. De desertkaart mag er ook zijn. Reserveer snel jouw tafeltje en probeer het zelf,.. misschien zie je mij dan weer.
Was goed te eten. Jammer dat er geen lever bij aanwezig was wat wel erbij hoort. Het was wel prijzig € 83,- voor dit eten.
Heerlijk gegeten en gedronken. De bediening is heel goed en doet goed hun best. De sfeer in het restaurant is ook goed.Eten: 5/5
We hebben hier echt heerlijk gegeten. We waren met een gezelschap van 9 personen. De bediening was echt uitmuntend!!! Zeer gastvrij en uitermate vriendelijk. Het eten was ook echt lekker en werd op een mooie manier gereserveerd. Wat dat betreft oprecht een ‘restaurant’!! De locatie is erg sfeervol. Verschillende gezellige hoekjes en mooi aangekleed. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar.
Veel te snel na leeg glas weer vragen voor nieuw, eten nét op op en werd al gevraagd of af konden ruimen...Eten: 4/5
Hele goede keuken en vriendelijke bediening . En het eten wat een top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid