facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grieks Restaurant Delphi

Grieks Restaurant Delphi

Geschiedenis

In de prachtige ambiance van het monumentale pand van Grieks restaurant Delphi is het prima genieten van de authentieke Griekse gerechten en drankjes. Dat het met de kwaliteit van de keuken wel goed zit blijkt onder andere uit de OK-sticker verleent door het programma 'De Smaakpolitie'. Naast een veelzijdige kaart met de beste Griekse gerechten, biedt Grieks Restaurant Delphi u een uistekende selectie van de beste Griekse wijnen.



Het 2 verdiepingen tellende Griekse restaurant met een ruim terras aan de grote markt in het centrum van Bergen op Zoom biedt voor elke gelegenheid de juiste ambiance. Of u nu zomers lekker op het terras wilt genieten van de zon, intiem wilt dineren met z'n tweëen of iets te vieren heeft met een grote groep. Voor grote groepen kan op de bovenverdieping een aparte ruimte gereserveerd worden waarbij met al uw wensen rekening kan worden gehouden. Rokers kunnen terecht in de aparte rookruimte.



Kortom, wilt u heerlijk genieten van de uitstekende Griekse keuken, gezellig een avondje uit of heeft u iets te vieren met een grote groep... bij Grieks Restaurant Delphi in Bergen op Zoom bent u aan het juiste adres.



Graag tot ziens,

Grieks Specialiteitenrestaurant Delphi in Bergen op Zoom



"Grieks specialiteiten restaurant Delphi"
Adres: Grote Markt 25, 4611 NT Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 0164-258387
moc.kooltuo@moozponegreb-ihpled
Stad: Bergen op Zoom
Route: Grote Markt 25
Postcode: 4611 NT


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 23:00
Dinsdag: 16:00 - 23:00
Woensdag: 16:00 - 23:00
Donderdag: 16:00 - 23:00
Vrijdag: 16:00 - 23:00
Zaterdag: 16:00 - 23:00
Zondag: 16:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: grieks restaurant delphi terneuzen, delphi menukaart, grieks restaurant delphi hengelo, grieks restaurant delphi vlaardingen, grieks restaurant delphi bergen op zoom, grieks restaurant delphi utrecht, grieks restaurant delphi arnhem, weekmenu delphi hengelo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Grieks Restaurant Athene Grieks Restaurant Athene 139 meter Na lange tijd weer eens bij Athene geweest, was zeker de moeite waard. Prima kwalitei...
Grieks Restaurant Knossos Grieks Restaurant Knossos 208 meter Vandaag hier voor de eerste keer geweest, super lekker allemaal, vriendelijk personee...
Recensies
Dit is echt met stipt de beste Griek waar ik ooit heb gegeten. Heerlijke uitgebreide kaart! De gastheer van de zaak was zeer vriendelijk en behulpzaam tegen alle gasten. De porties waren groot en de gerechten voor/hoofd/na waren heerlijk! Het ijs wordt gemaakt door een echte ijsmeester die zijn ervaring heeft opgedaan in Bologna Italië. Al met al voor mij de topper in Bergen op Zoom.
Vegetarisch baksel met feta en courgette en baklava, wijn erbij €20. Lekker, aardige mensen, het enige restaurant dat eten server op het Marktplein na 9 uur.
Ruime kaart, heerlijk eten. Super vriendelijke bediening Enig nadeel, geen Griekse koffie Wel heerlijke likeur na. 25 feb ‘22 weer geweest nog steeds een aanrader. Porties zouden wel iets kleiner mogen. De saus bij 97 was behoorlijk wat, zou ook zeker iets minder mogen. We komen zeker weer terug
Was erg lekker. Hoeft niet lang te wachten op eten ondanks het wel druk was.Eten: 5/5
Weer lekker gegeten en erg vriendelijk personeel!
Vriendelijke bediening, snelle service en heerlijk eten.
Wat een top restaurant, een professionele Griek. Echt vakkundig, netjes en ook zo goed alles geregeld ook wat de regels rond Corona betreft. Wij hadden gereserveerd voor vandaag. Zo triest om ze dan zo gedag te zeggen . Ze hopen ons nog te zien na deze periode...Ik/wij hopen dat ook. Jullie zijn toppers en we wensen jullie en de hele horeca heel veel sterkte toe!!!! En yessss, we zijn allemaal weer terug. Super gezellig druk.
Wij waren met een gezelschap van twee vegetariërs en hebben hier lekker gegeten. Het eten was goed op smaak, niet te zout, en ook zwom het niet in olijfolie, wat wij fijn vonden! Vooral de gebakken champignons waren heerlijk. Er was redelijke keuze wat betreft vegetarische hapjes/mezedes. We vonden het jammer dat er geen pitabrood te bestellen was. We kregen zonder te bestellen of op de kaart te zien friet bij het hoofdgerecht. De gebakken courgettes waren flinterdun gesneden, gepaneerd en gefrituurd, waardoor we van de courgette zelf niets meer proefde. We vonden het jammer dat het grootste gedeelte van de vegetarische gerechten op de kaart feta bevat. Dit is begrijpelijk, maar als je als vegetariër niet van feta houdt blijft er niet zoveel over om te eten. En als veganist heb je al helemaal een probleem. Los daarvan, zijn er een hoop Griekse gerechten mogelijk zonder vlees EN zonder feta, weten wij uit ervaring gigantes, dolmadakia, vegetarische gyros, om er een paar te noemen.
Veel is niet altijd goed genoeg..... Verkeerde drankjes, vlees "well done" was nog bijna rauw en hoewel we gemeld hadden dat mijn dochter jarig was werd er niets voorzien terwijl de tafel naast ons werd getrakteerd op een dessert en vuurwerk, blijkbaar ook voor een verjaardag. Dus nogmaals : kwantiteit was goed, kwaliteit heel wat minder, jammer.
Heerlijk gegeten met super vriendelijk personeel! Voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid