facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grieks Restaurant Byzantium

Geschiedenis

Na een grondige verbouwing hebben wij op 19 maart 2010 onze zaak heropend. Met een geheel nieuw interieur ,meer zitplaatsen dan voorheen en gelegenheid voor groepen tot 50 personen.

Wat gebleven is: de kwaliteit van onze gerechten en de typsche sfeer van Byzantium. Het is met recht nog steeds "een stukje gastvrij Griekenland in Nederland".

Uw salade kunt u zelf samenstellen aan onze ruim gesorteerde saladebar. Eén maal per hoofdgerecht.

Adres: Lindeplein 17, 6444 AT Brunssum
Telefoonnummer: 0031455273131
Stad: Brunssum
Route: Lindeplein 17
Postcode: 6444 AT


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 22:00
Dinsdag: 16:30 - 22:00
Woensdag: 16:30 - 22:00
Donderdag: 16:30 - 22:00
Vrijdag: 16:30 - 22:00
Zaterdag: 16:30 - 22:00
Zondag: 14:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Griek Brunssum bezorgen, Byzantium Brunssum recensies, Mythos Brunssum menukaart, Grieks restaurant Hoensbroek, Brunssum griek, Restaurant Brunssum, Restaurant Brunssum Lindeplein, Grieks Restaurant Heerlen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Byzantium Byzantium 1 meter Het eten was lekker en genoeg, maar toen het bezorgd werd, was alles koud. En met een...
Nisos Grill House Nisos Grill House 16 meter Greek Grill House in Brunssum, Limburg Welcome to our brand-new restaurant. Soon it ...
Mythos Brunssum Mythos Brunssum 229 meter heerlijk op het terras gegeten .bediening was goed .ja niks aan te merken .kregen van...
Restaurant Mythos Restaurant Mythos 229 meter Menu afgehaald. Net zo lekker als in het restaurant zelf. Portie goed
Grieks Restaurant Kriti Grieks Restaurant Kriti 2 km Zeer vriendelijk bediening en goed eten .Eten: 5/5
Recensies
Gezellige sfeer, leuk ingericht. Salade bar is vers, lekker en veel keus. Echter, de gyros, was van mindere kwaliteit. Niet lekker gekruid en niet goed gegrild. Dus dan krijg je zo'n sterke bijsmaak van varkensvlees. Jammer. Daarom 3 sterren.
3 dagen geleden 3 schotels vis en vlees besteld voor 2e kerstdag. Mijn 83 jarige moeder had mij en mijn nicht uitgenodigd voor een lekker Griekse maaltijd afhalen. We hebben HEERLIJK gegeten!! We kwamen om 18.00 en alles stond al klaar: er was dus rekening mee gehouden. De salade en sausen alles goed apart verpakt en het personeel was erg vriendelijk terwijl het erg druk was. Top service, erg bedankt, wij hebben genoten. Gelukkig nieuwjaar voor alle personeelsleden van Byzanthium Brunssum!
Eten was lekker bediening was slecht. Het duurde veel te lang voordat we geholpen werden en wederom het ophalen van de borden. Er zat een verschil van 14minuten van het serveren van eerste bord eten met laatste. Gezellig samen uit eten zo als de een zijn bord al leeg heeft terwijl de ander nog moet krijgen. Absoluut geen aanrader deze tent! Misschien wanneer je hier komt als het rustig is anders vermijden!
Gyros schotel afgehaald met portie extra gyros. De dame die de bestelling op heeft genomen had begrepen een extra portie tzaziki. Zonder problemen een extra portie gyros gekregen en de tzaziki als service van de zaak. Het eten was nog goed warm thuis aangekomen. Smakelijke gyros en gekruide friet. Niet vet en lekker mals vlees. Goede service en vriendelijke bediening. Tijdens het wachten een Ouzo van de zaak gehad. Zeker voor herhaling vatbaar...
1e keer geweest, vriendelijk personeel, goed eten en een goede sfeer. TOP gaan er zeker vaker na toe. Eten: 5/5
Populier restaurant met hele goede menu kaart en prijskwaliteit verhouding. geven genoeg en vriendelijk personeel. Parkeren: Tegen over restaurant
Kwaliteit en service is zeer achteruit gegaan. Eten is opgewarmd en taai. De zalm van de visschotel was droog en taai. Frietjes waren van kauwgom. De rijst werd voorgeschoteld alsof het van een andere tafel kwam en in de magnetron opgewarmd was. Personeel onvriendelijk en zien je niet staan. Je moet bijna bedelen voor wat te drinken te krijgen. Saladebar minimaal, voorheen had men nog keuze uit olijven, groene pepers, enz nu is alles in 1 bak bij elkaar. We kwamen hier regelmatig maar zullen op zoek moeten gaan naar een beter alternatief.
Besteld voor 5 personen 4x vlees en 1x visgerechten en nog geen half uur later kunnen afhalen. Misschien is het te snel bereidt worden want ik, degene met vis had de hele nacht moeten overgeven en volgende dag alleen maar last van buikkrampen. De rest hadden niks. Dus lag zeker aan de vis. Jammer, maar geen visje meer voor mij.
Anderhalf uur ! wachten op het hoofdgerecht is te lang. Als voorgerecht had ik een tzatziki, waarbij doodleuk werd gezegd dat het bijbehorende brood op twee meter afstand stond, op een andere tafel. Wij waren met een gezelschap van 10 personen. Het eten zelf was prima.
Het eten heeft ons alle vier goed gesmaakt en het was goed verzorgd. We hadden alle vier een andere keuze gemaakt. Namelijk menu 70 77 88 en menu 90. Vantevoren telefonisch gereserveerd voor 18.00 uur. Helaas duurde het ruim 20 minuten alvorens we de drank konden bestellen. Daarna hebben we onze keuze gemaakt. Het heeft, ons inziens, lang geduurd, alvorens het eten opgediend werd. Als tegemoetkoming hoefden we de eerste ronde drank NIET TE BETALEN.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid