facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grieks Restaurant Athene

Grieks Restaurant Athene
"Grieks Restaurant Athene bestaat anno 1999 met groot succes.Ons gezellige restaurant is een ideale plek voor afspraken met vrienden, collega's en bekenden. Voor lekker en ontspannen borrelen,eten en feesten is Grieks Restaurant Athene een goede keuze. Wij draaien verschillende muziek; bij feesten kunt u eigen muziek meenemen.U bent welkom voor gewone kleine hapjes Mezedes en ook voorheerlijke Griekse specialiteiten.Nu ook speciale dagmenu's.Eigenaar Emilios Nikolodakis zorgt voor een echte Griekse sfeer."
Adres: Weesperzijde 42, 1091EE Amsterdam
Telefoonnummer: 0206650057
Stad: Amsterdam
Route: Weesperzijde 42
Postcode: 1091EE


Openingstijden

Maandag: 16:30 - 01:00
Dinsdag: 16:30 - 01:00
Woensdag: 16:30 - 01:00
Donderdag: 16:30 - 03:00
Vrijdag: 16:30 - 01:00
Zaterdag: 16:30 - 03:00
Zondag: 16:30 - 01:00

Recensies
eten besteld, nooit gekomen, geen contact. ik heb uiteindelijk gebeld om te horen dat ze gesloten waren, dan heeft de lullige meneer gewoon opgehangen.. jullie waren gwn open op ubereats dus ik denk dat je veel ontevreden klanten hebben vandaag. nooit bestellen.
Gezellig eten op een mooie locatie. Bediening aardig maar een beetje rommelig. Eten prima maar wat aan de prijs voor wat je krijgt.
Grieks eten op een mooi zonnig terras. De kwaliteit is prima en de prijs is hoog. Het terras is de grote toegevoegde waarde. Personeel vriendelijk.
Super lekker gegeten met een verjaardagsfeest. De eigenaar heeft er een leuke feestje van gemaakt, er werd gedanst, gezongen en met borden gegooid. Wij komen snel terug! Bedankt
Echt een Griekse parel. Vooral topkwaliteit. We hebben zeker genoten van het eten en de mensen die het eten maken en serveren.
Lekker gegeten. Precies wat je verwacht van een ‘klassieke Griek’. Aardige mensen. We komen terug.
Goed eten en fijne service We waren er rond half 6 op een zaterdag en er was voldoende plekEten: 5/5
Lekker eten, goede bediening! Waren vroeg dus niet druk.Eten: 5/5
Heerlijk eten waarbij Griekenland weer dichtbij komt. Het eten is heerlijk. Gelegen tussen de terrasjes op de Weesperzijde aan de Amstel. Voor ons een favoriet.Eten: 5/5
Weer een warm welkom door Emilios vanavond. Bedankt voor de persoonlijke aandacht. Vooral altijd voor mijn oom. Gestart met een lekkere Griekse ouzo vandaag. Het verrassingsmenu was heerlijk en ruim voldoende. De rode wijn paste er prima bij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid