facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grieks restaurant akropolis

Grieks restaurant akropolis

Info

Heeft u zin om te genieten van de Griekse sfeer onder het genot van een typisch Grieks gerecht en een drankje? Bezoek dan ons pas geopende restaurant Akropolis te Voorschoten.

Geschiedenis

Heeft u zin om te genieten van de Griekse sfeer onder het genot van een typisch Grieks gerecht en een drankje? Bezoek dan ons pas geopende restaurant Akropolis te Voorschoten. Wij verwelkomen u graag met een glaasje ouzo en zowel het restaurant als het overdekte terras zijn geheel gerenoveerd. Tot snel!

Adres: leidseweg 44, 2251 LC Voorschoten
Telefoonnummer: 0717850963
Stad: Voorschoten
Route: leidseweg 44
Postcode: 2251 LC



op zoek naar gerelateerd: Menu Akropolis, Grieks restaurant Alphen, Grieks restaurant Leiden, Grieks Restaurant Sittard, Grieks restaurant Rotterdam, Grieks Restaurant Olympia, Grieks restaurant met live muziek, Delfi Grieks restaurant
Recensies
Heb echt goed gegeten voor een mooie prijs. €50 voor een voor gerecht hoofdgerecht en dessert en 3 drankjes. Ben voldaan naar huis gegaan.
Afgehaald ,alles top en genoeg ,hoop dat restaurants gauw open gaan,kunnen we binnen eten,gr
Heerlijk eten en super aardige bediening.
Lekker veel vlees
Gezellig restaurant. Goede kwaliteit Griekse gerechten. Ik hoop dat dit restaurant deze corona crisis overleefd.
Lekkere echte Griekse maaltijden. Ook de bekende gerechten zijn zeer goed van smaak zoals de moussaka en souvlaki. Met mooi weer erbij waan je je even in Griekenland.
Fantastisch restaurant altijd vriendelijk en ook lekker eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid