facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grieks Mediterraanse Restaurant Stafili

Grieks Mediterraanse Restaurant Stafili

Info

Grieks Mediterranse Restaurant Stafili
Harmonie in smaak !

Adres: Utrechtsestraat 48, 3401CW IJsselstein
Telefoonnummer: 0306332984
Stad: IJsselstein
Route: Utrechtsestraat 48
Postcode: 3401CW



op zoek naar gerelateerd: Griek Ijsselstein, Grieks restaurant Nieuwegein, Stafili Menu, Restaurant IJsselstein, Italiaan IJsselstein, Thuisbezorgd IJsselstein, Nieuw restaurant IJsselstein, IJsselstein restaurant aan het water
Recensies
Wij hebben hier vorige week gegeten. Wij hadden van te voren op de kaart gegeken of zij glutenvrij producten hadden. Dit hadden ze zag er ook top uit! Dit aangegeven en gaan bestellen. Ik helemaal blij! Echter toen het hoofdgerecht kwam kwam de twijfel over de patat of deze wel glutenvrij was.. helaas was de patat die apart geserveerd wordt niet glutenvrij. Bij na vraag kon ik een aparte salade erbij krijgen. Toen een dessert er was 1 keuze op het menu. Beter 1 dan geen maar kreeg te horen dat die helaas niet beschikbaar was maar wel een honingcake die niet op de kaart stond.. Al met al.. De service was fijn want bijna alles werd steeds netjes nagevraagd nadat wij het vroegen en zoals de salade erbij was fijn. Veel keuze maar wel twijfels qua gv. Wat we hebben gegeten was wel heeel lekker! Speciale dieetwensen: Hadden netjes logo's bij een gerecht wat je wel en niet kan eten qua glutenvrije gerechten enz. Advies is wel navragen wat je krijgt of het echt klopt.
Wij aten met een groep van 10 op een doordeweekse dag waardoor het restaurant maar voor een klein deel bezet was door gasten. Ondanks het geweldig lekkere eten kwam de bediening niet echt in actie en waren de glazen vaker leeg dan vol. Het restaurant heeft een mooie wijnkaart maar daarentegen een matige bierkaart. De inrichting is modern en sober maar doet niet mediteraans aan. Als het op het eten aankomt hebben ze het wel goed begrepen. Ze serveren alle maaltijden tegelijk en goed op temperatuur uit waardoor niemand onnodig lang hoeft te wachten terwijl de rest al eet. De prijzen zijn dik voor elkaar.
Prachtig restaurant, echt een topzaak. Alles perfect afgewerkt. Zeer netjes en schoon. Mooie kaart en het eten wordt prachtig geserveerd. Als je echt naar een goed restaurant wil en hoogstaande kwaliteit wil voor een normale prijs, is een voortreffelijke keuze. Wij komen zeker terug.
Erg lekker gegeten! Het vlees was echt van hoge kwaliteit, nog nooit zo goed gehad bij ' een Griek'. Leuke mix van traditionele Griekse gerechten en moderne gerechten. Prijzen prima en bediening ook goed. Aanrader!!!
Heerlijk eten bij Stafili. Vriendelijk personeelEten: 5/5
Verrassende Griekse combinatie vooral het voorgerecht met kalfsvlees en tonijnsalade was erg lekker. Wat opviel maar zeker niet ten nadele, geen overheersende gebruik van kruiden. Op deze manier proef je tenminste vlees ipv een teveel aan kruiden. De bediening begint volgens mij steeds beter op elkaar in te spelen, gezien de vooraf gaande recensies. Wachttijd had iets korter gemogen, maar dat komt vanzelf goed. De kapstok mag iets groter zodat je de jas iets eenvoudiger kunt terug vinden. Inrichting is modern en heeft minimale Griekse invloeden zover ik als amateur kan beoordelen. Maar het ziet er sowieso beter uit als menig Grieks restaurant met nietszeggende muurschilderingen van Griekse landschappen, goden of vergezichten.
Weer heerlijk gegeten! Vlees was goed bereid, vis eveneens. Zeer tevreden dus.Eten: 5/5
Erg duur!!! In Spanje eet ik drie keer voor die prijs,Eten: 3/5
Het was weer heerlijk eten bij Stafili. Vlotte en leuke bediening. Was zeker niet de laatste keer!Eten: 5/5
Geweldig! We bestelden nog niet eerder bij Stafili, maar wat een kwaliteit! Snel bezorgd! Mals, vers, kruidig vlees. Tzatziki zoals het hoort: lobbig, fris en smaakvol, friet knapperig en goed gebakken. Wij bestellen snel nog een keer. Dit is gewoon vakantie op je bord, in deze rare tijden van beperkingen. Onbeperkt genieten! Dikke 10!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid