facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grieks Mediterraans Restaurant Zefyros

Adres: Koningsplein 11, 2981EA Ridderkerk
Telefoonnummer: 0180-420034
Stad: Ridderkerk
Route: Koningsplein 11
Postcode: 2981EA


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wok Van Ridderkerk Wok Van Ridderkerk 12 meter Zeer relaxed goed eten en altijd de gastvrouw in voor een praatje kom er graag met de...
Bij Wil Bij Wil 255 meter Heerlijk eten, fijne bediening,
Restaurant de Diamond Corner Fanpage Restaurant de Diamond Corner Fanpage 257 meter Zojuist bestelling gedaan. Eten was heerlijk en goed warm. Bezorging was zeer snel en...
Recensies
Prima grieks restaurant met diverse smaken, niet alleen de standaard mixed grills en souvlakis, de lamschenkel is ook overheerlijk, inmiddels een aantal keer gegeten en kan prima 5 sterren geven!
Overheerlijk Grieks restaurant. Verse producten en NIET alle gerechten smaken naar dezelfde kruidenmix. Super vriendelijke bediening. Fijn zitten in strak ingerichte zaak met airco of op groot terras in zonnetje.
Al meerdere malen hier gegeten, goede service en vriendelijke bediening. Nu voor het eerst afgehaald. Ook dit was heerlijk. Dit gaan we vaker doen.
Geweldig lekker eten en erg fijne en snelle bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.
Een heel fijn restaurant!!!! Goede gerechten veel keus en een zeer leuke bediening en goede gastvrouw, kortom wij komen zeker vaker terug bij Plateia!!!!
heerlijk eten. leuke bediening erg vriendelijk. bedankt voor de heerlijke tijd.
Lekker,goed en goede service!! Grand dessert is aan te raden!
Prima restaurant. Lekker eten hier. Wel erg rumoerig een gesprek voeren is bijna niet mogelijk. Bediening attent en vriendelijk. Leuke avond gehad. De eerste Ouzo is gratis maar hier moet de klant wel zelf om vragen deze word niet aangeboden.
Heerlijk gegeten, fijne bediening en alles keurig in orde.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid