facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Grieks Café-Restaurant Kreta

Grieks Café-Restaurant Kreta
Adres: Dorpsstraat 7 , Oostkapelle 4356 AH, NL
Telefoonnummer: 0118 582 717
Stad: Oostkapelle
Route: Dorpsstraat 7
Postcode: 4356 AH



op zoek naar gerelateerd: grieks restaurant kreta oostkapelle, grieks restaurant middelburg, grieks restaurant domburg, griek vlissingen, restaurants in oostkapelle, italiaans restaurant oostkapelle, griek domburg, chinees oostkapelle
Recensies
Alweer heerlijk gegeten, Vandaag te horen gekregen als je Stifado wil... twee dagen van te voren bestellen, dit wordt dan vers voor je gemaakt. Misschien ff op de menukaart vermelden.
Heel netjes en fijne bediening. Het eten was voor ons helaas erg slecht. Droge smakeloze gyros met vette stukken en de scampi's waren geen echte scampi's maar grotere gepelde garnalen op twee stokjes. Weing voor veel geld. Ik durfde niets te zeggen omdat het personeel zo aardig was, maar ben erg teleurgesteld.
Het draagt dan nog wel de naam, maar dit is geen typisch Grieks restaurant meer. We hebben hier gisterenavond heerlijk gegeten! Bediening erg vriendelijk. Andere chef andere kaart, we gaan zeker nog meer proeven van zijn kookkunsten.
Goed eten,goede ambiance, leuke menu kaart, net personeel. Hier ontbreekt het aan niets als het over prijs/Kwaliteit gaat. Goede porties eten en heerlijk op smaak. De eigenaar /chefkok heeft alles op orde. Maar vooral ook de gastvrouw, respect naar jullie beiden. Ga zo door. Ik ben fan
Heerlijk gegeten, het verrassingmenu was een welkome verrassing. Vriendelijk en leuk personeel, een topkok die van elke gang een heerlijke creatie wist te maken. Gezellig sfeer bij Kreta, voor herhaling vatbaar. Dank jullie en ga zo door. Top!
Al een paar keer heerlijk gegeten. Fijne bediening en een goeie kok. Er is voor iedere smaak iets te eten ook buitenom de kaart op aanvraag. Zeker een aanrader!!
Leuke gezellige restaurant. Vrindelijke bediening. TOP!
Gewoon heerlijk gegeten, het Restaurant is nog maar kort in nieuwe handen maar deze kok weet nu al zijn eigen stempel te drukken. Kom absoluut vaker eten.
't Ja, een Griek in Holland. Het eten en de prijzen zijn correct. De keuken volgt niet altijd en dus is het soms wat wachten geblazen. Gezellig buitenterras achteraan
Heerlijk gegeten. Prima menukaart en wat er niet op stond kon desgevraagd besteld worden. Vriendelijke bediening!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid