facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Greve Banden de Lier

Greve Banden de Lier

Info

Greve Banden is een full-service bandenspecialist gevestigd in de Lier. Dankzij onze hypermoderne werkplaats helpen wij je supersnel weer op weg. Uiteraard werken wij volgens de hoogste kwaliteitseisen; de band is tenslotte het enige contact met de weg!

Geschiedenis

Greve Banden is een full-service bandenbedrijf gevestigd in het Westland (Zuid-Holland). Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over alle know how in elke tak van de bandenbranche. Door onze hypermoderne werkplaats kunnen we u supersnel weer op weg helpen. Verder werken wij volgens de hoogste kwaliteitseisen. De band is tenslotte het enige contact met de weg en dit wordt helaas nog weleens onderschat.



"Greve Banden is dé full-service bandenspecialist in het Westland Zuid-Holland. Door onze jarenlange ervaring beschikken wij over alle knowhow in elke tak van de bandenbranche. Dankzij onze hypermoderne werkplaats kunnen we u supersnel weer op weg helpen. Uiteraard werken wij volgens de hoogste kwaliteitseisen. De band is tenslotte het enige contact met de weg!"
Adres: Jogchem van der Houtweg 8-B, 2678 AG De Lier
Telefoonnummer: 0174-510001
Stad: De Lier
Route: Jogchem van der Houtweg 8-B
Postcode: 2678 AG


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 19:00
Dinsdag: 07:00 - 19:00
Woensdag: 07:00 - 19:00
Donderdag: 07:00 - 19:00
Vrijdag: 07:00 - 19:00
Zaterdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Greve Banden Vacatures, Autobanden Westland, Greve Banden review, Greve Banden Uitlijnen, Banden wisselen Westland, Prijsstijging autobanden, Greve Carwash, 4 nieuwe banden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf van der Mark Autobedrijf van der Mark 2 km Goede service een VW polo gekocht maar de airco werkte niet een week later perfect ...
Recensies
Wat snelle service levert dit bedrijf.! Vandaag langs gegaan met n zachte band. In de verwachting dat dit 2 nieuwe banden zou kosten, wisten ze de oude te repareren en te monteren. En dat met n half uurtje! Top.
Altijd vriendelijk personeel en tijd voor je om een bandenwissel uit te voeren. Wachten is geen probleem, koffie en tijdschriften genoeg. En ik zag dat je tegenwoordig ook online een afspraak kan maken. Kom al vele jaren en nog steeds tevreden.
Teleurstellend helaas, Was vandaag met mn goft gti gegaan voor het uitlijnen, kon niet omdat kort gezegd de bouten vervangen moeten worden. De monteur geeft aan dat hij dus niet verder gaat want anders zou ik moeten betalen voor halve resultaat dus voor nu laat hij het zo. Komt naar binnen moest toch betallen voor het uitlijnen die niet is gebeurt. Verder ware ze wel vriendelijk en ik was wel bereid voor de monteur tijd te betalen maar vond het wel scheef, dus deze plek vermijden, niet hulpzaam.
Al jaren klant bij Greve altijd vriendelijk personeel goed advies en niets is te veel echt een goeie zaak fijne wachtruimte en lekkere koffie een aanrader
Heel goede en snelle service, als enige in het Westland op zaterdag tot 15:30 open. Verder ook ruime openingstijden. Vriendelijk personeel achter de balie.
Was ook daar de bedrijfsbussen van mijn werk. Goed geregeld , sleutel inleveren en een bakkie doen met de krant erbij.
Fijne zaak om zaken mee te doen
Zonder afspraak wacht je wel ongeveer een uur. Maar de koffie is goed!
Een keurig uitgevoerde uitlijning van mijn auto. Daarnaast hebben ze ook gewoon lekkere koffie.
zeer professionele service en een fijne benadering van de klant
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid