facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Greetje Douma Voedingscoach

Greetje Douma Voedingscoach
"Ontdek hoe je leven verbeterd kan worden door een verandering in je voedingspatroon. Ik help je graag op weg naar een energieker leven"
Adres: De Boek 15, 9251NK Bergum
Telefoonnummer: 0651867063
Stad: Bergum
Route: De Boek 15
Postcode: 9251NK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Drogisterij TFamke Drogisterij TFamke 1 km Wat een prachtige winkel. Niet alleen prachtige geschenken te verkrijgen, maar ook go...
Bewust Sano Bewust Sano 1 km Bewust Sano is een praktijk voor natuurgeneeskunde, gespecialiseerd in orthomoleculai...
Recensies
Mijn eerste doel was om een "dip" uit mijn dag te krijgen. Mijn bloeddruk naar beneden krijgen een tweede doel. Beide zijn gelukt. Door samen met Greetje te kijken naar mijn voedingspatroon heb ik de nodige aanpassingen kunnen maken. Bij vragen kon ik altijd een appje sturen of even bellen. Fijn om op deze manier wat steun erbij te hebben. Dankjewel Greetje!
Greetje heeft me geweldig geholpen om mijn energiepeil weer op orde te krijgen en gewicht te verliezen. Ze is heel begripvol, neemt echt de tijd en weet je op een fijne ongedwongen manier te motiveren. Greetje is een hele warme en lieve vrouw en helpt je echt verder.
Greetje haar begeleiding vind ik super. Ze geeft goede tips en adviezen en kan goed luisteren. En het werkt gewoon. Ik ben van mijn allergieën af en inmiddels ook een paar kilo lichter. Helemaal blij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid