facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Greenwave Tuindesign & Advies

Greenwave Tuindesign & Advies

Info

Greenwave is een onafhankelijk ontwerpbureau waar particuliere en zakelijke klanten terecht kunnen voor tuinontwerp, beplantingsplan en tuinadvies.



"Greenwave is een onafhankelijk tuinontwerpbureau waar particuliere en zakelijke klanten terecht kunnen voor tuinontwerp, beplantingsplan en tuinadvies. Of u nu grote of kleine tuinvragen heeft, Greenwave zorgt voor tuinadvies op maat! Alles afhankelijk van uw eisen en wensen.Greenwave biedt daarnaast tuincoaching. Tuincoaching is eigenlijk les in uw eigen tuin. Greenwave vertelt alles wat u moet weten om een fijne en duurzame tuin te kunnen maken of leert u hoe u zelf uw tuin kunt onderhouden."
Adres:
Telefoonnummer: 06-11117412
Stad: Middelburg


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Adrienne Albrecht Tuinontwerp Adrienne Albrecht Tuinontwerp 2 km Ik maak ontwerpen, help mensen met het leuker maken van hun tuin en geef workshops wa...
Recensies
In onze tuin wilden wij een aantal aanpassingen, naast de bestaande planten en bomen. Trevor heeft met onze wensen een plan gemaakt en kwam met hele goede ideeën voor wat betreft de soort planten, die daar geschikt voor waren. Schaduw of zon, grote of kleine plant, kleur etc. Het tuinadvies was al heel geslaagd en het resultaat nog meer. Greenwave is zeker een aanrader. Mocht je een compleet nieuwe tuin willen aanleggen of aanpassen. Alle wensen worden door Trevor meegenomen. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid