facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Greentom

Greentom

Info

We've made the greenest stroller on planet earth. We post sustainable idea's worth spreading. For any questions or remarks contact us at [email protected]

Geschiedenis

We've made the greenest stroller on planet earth. We post sustainable idea's worth spreading. For any questions or remarks contact us at [email protected]

Onze taak

Let's create a green tomorrow!

Producten

Greentom Classic
Greentom Carrycot
Greentom Reversible



"We are Greentom. We love to keep life simple. That’s why we’re passionate about making no-nonsense products for everyday use: green, recyclable design, smartly produced. That is how we add sustainable colour to the world."
Adres: Limmelderweg 6, 6222PB Maastricht
Telefoonnummer: +31 (0)43 4100888
moc.motneerg@ofni
Stad: Maastricht
Route: Limmelderweg 6
Postcode: 6222PB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: greentom tweedehands, greentom ervaring, greentom review, greentom buggy tweedehands, greentom reversible, greentom maastricht, greentom classic, greentom buggy ingeklapt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Marion Luier Creaties Marion Luier Creaties 6 km Ik maak met luiers en aanverwante producten bruikbare cadeaus om te geven bij een geb...
Recensies
In 2020 de GreenTom 2 in 1 gekocht en al binnen de kortste keren deed de rem het niet meer. Het ombouwen van de carrycot naar reversible vonden we beiden een groot drama en de instructievideo enorm frustrerend. Een kind doet alsof het een hele gemakkelijke taak is maar wij waren er wel even zoet mee. Toen gezegd, dit ombouwen doen we nooit meer. Maar met een 2e kindje en aangezien GreenTom een ‘duurzame’ keuze zou moeten zijn toch maar weer de wagen omgebouwd. Van reversible naar carrycot ging gelukkig een stuk eenvoudiger dus we hadden goede hoop dat het ombouwen nu weer goed zou gaan. Inmiddels heb ik het opgegeven en besteed ik mijn tijd liever aan het schrijven van deze review. Voor ons nooit meer GreenTom en ik zou het niemand aanraden.
Een hele fijne stadskinderwagenset. Is licht handig voor stoepjes op en af, wendbaar want geen enorme unit én mooie bijeenkomstigheid: duurzaam. Wij zijn vooral fan van de laatste set: de 'buggy', veel steviger dan de gemiddelde buggy en daardoor comfortabel voor ons zoontje. We gebruiken hem nu voor ons tweede kindje. Overigens kun je nieuwe bekledingssets kopen, om hem voor een ander kindje net even een nieuwe en persoonlijke touch te geven. Enige nadeel: de rem is niet heel stevig. Dus als de bus de hoek om gaat: even bij de wagen blijven.
Wij zijn deze buggy gaan gebruiken toen mijn dochter 1 was. We hebben hem 2 jaar intensief gebruikt. De kwaliteit is top, hij is erg stevig. Kinderen zitten er veilig in. Je kan de rugleuning makkelijk naar achter zetten en zelfs helemaal in de ligstand. Ik vind de hoogte prettig en hij is erg wendbaar. Kortom de perfecte buggy. Ik zou deze ook iedereen aanraden.
Wij maken gebruik van de Greentom Classic buggy. Hij loopt echt heerlijk. Hij gaat gemakkelijk in en uit elkaar. We gebruiken hem voor het hele gezin. Voor de kleinste van 7 maanden oud en de oudste van 4 jaar. We hebben er erg veel plezier van en we nemen hem straks fijn mee op vakantie ook!
We zijn ontzettend blij met onze green tom reversible. Hij is erg licht en daardoor is ermee rijden ontzettend fijn. Het design is heel erg mooi en ook handig om mee te nemen in de auto. Daarnaast is de combinatie met de shoppingbag ons heel goed bevallen.
Hele fijne, degelijke buggy. Erg prettig dat hij zo licht in gewicht is, rijdt hierdoor soepel en is makkelijk te tillen. In- en uitklappen gebeurt met één klik. Mooi, trendy design, vergeleken met andere buggy's. Leuk dat je je eigen kleurencombi kunt kiezen. Hij is volledig gemaakt van gerecycled plastic, dit heeft ook meegespeeld in het maken van onze keuze.
Super licht gewicht, makkelijk stuurbare buggy! Drie keer mee geweest op vakantie en naar tig uitjes. Makkelijk in het ov en past bij ons zonder moeite in de auto.
Hele slechte ervaringen met onze kinderwagen. De rem heeft het vanaf het begin niet goed gedaan. Via de engelse klantenservice kregen we een filmpje hoe we de hele kar uit elkaar moesten schroeven om te kijken naar vuil gebruikten de kar pas een paar weken dus leek ons sterk. Toch gedaan en geen vuiltje te bekennen. Rem heeft het nooit gedaan, maar de enige optie was de kar naar Maastricht sturen op eigen kosten en hem een tijd kwijt zijn. Met een 10 weken oude baby super onhandig. Gekocht via Babyhuys, die ook niks konden betekenen. Update: we hebben uiteindelijk de kar opgestuurd maar is onderweg kwijtgeraakt opsturen moest via dhl . Hebben uiteindelijk weken later na veel mailen een nieuw onderstel gekregen. Misten wel wat onderdelem zoals tasje onder frame en afdekstrips. Deze zaten op het kwijtgeraakte frame. Echter na 1 dag deed de rem het weer niet goed, alleen rechterwiel blokkeert, linkerwiel niet. Supermooie kar en rijdt erg fijn. Duurzaamheid zeker een plus maar een goed werkende rem is toch wel een must dus zou deze kar absoluut afraden.
Hele fijne wagen! Hij loopt heel soepel en vooral het design springt eruit. We krijgen geregeld complimenten van vreemden op straat of de supermarkt! En het duurzame aspect is voor ons erg belangrijk!
Fijne kinderwagen, heel fijn dat je hem zo makkelijk kunt inklappen. Ook altijd heel goed contact en snelle levering.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid