facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Greenstyling

Greenstyling

Info

Greenstyling

Geschiedenis

Welkom bij Greenstyling

U kunt bij ons terecht voor alle soorten bloemwerk waaronder bruidswerk, rouwarrangementen, aanbiedingsboeketten, aankleding van feesten of andere gelegenheden, maar
ook voor planten en een heel uitgebreid assortiment exclusieve vazen en aardewerk.
Zowel met bloemen, planten en vazen proberen wij altijd weer aparte en bijzondere items voor u te vinden.
U bent 6 dagen per week welkom in onze winkel en 7 dagen per week bent U welkom in onze webshop. (Wij leveren niet op zondag).

ZAKELIJK
In de zakelijke markt zijn wij de afgelopen jaren enorm gegroeid en voor de komende jaren blijft het een belangrijke doelstelling voor ons deze groei verder uit te bouwen. Voor zeer veel bedrijven, klein en groot, verzorgen wij al jaren bloemwerk. Dit varieert van het wekelijks verzorgen van de abonnementen waarbij u elke week een nieuw boeket ontvangt al dan niet opgemaakt in een bijpassende vaas, tot het verzorgen van de verjaardagsboeketten d.m.v. een kalender die door ons wordt bijgehouden, opkikkerboeketten, aankleding van evenementen, wij maken uw tafelversieringen, bloemstukken en bijvoorbeeld met Kerst of felicitatie-geschenken, al deze zaken kunnen wij voor u verzorgen.

Bent u geinteresseerd geraakt, neemt u dan gerust even contact met ons op of kom langs in de winkel.

Wilt u vaste klant bij ons worden en ook gebruik maken van het bestellen via internet en betaling op rekening, neemt u dan eerst even contact op met de winkel. Ons telefoonnummer is 073-6111174.

Fleurop

Verder zij wij ook aangesloten bij de fleurop waar wij voor U door heel Nederland maar ook in het buitenland de bloemen kunnen verzorgen.
Voor eventuele prijzen kunt U altijd contact met ons opnemen.






"Duurzaam gecertificeerd, grote keus aan mooie en exclusieve bloemen die lang blijven staan, leuke kado artikelen, en een ruime keus aan mooie aardewerk potten en diversen luxe vazen"
Adres: Burg Godschalxstraat 28a, 5236AB 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: 0736111174
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Burg Godschalxstraat 28a
Postcode: 5236AB


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bloemen Workshops van Marina Bloemen Workshops van Marina 623 meter Voor het overlijden van mijn Schoonvaders gevraagd aan marina of ze een mooi grafstuk...
Decora by Hans Bos Decora by Hans Bos 1 km Wat een TOP-zaak: mooie spullen, goede bloemen, vriendelijk mensen en waanzinnige inp...
Bloemsierkunst Oxalis Bloemsierkunst Oxalis 2 km Zo super blij met mijn mooie bloemen! Ze staan al bijna een week en komen zo prachtig...
Bloemido Bloemido 3 km Enorm goede service! Ik kwam niet voor bloemen maar voor het afgeven van een pakket o...
Bloemenwinkeltje Jet Bloemenwinkeltje Jet 4 km Op een triest moment heeft Jet nog wat kleur aan de dag kunnen brengen door een zeer ...
Monique de Kleijn Monique de Kleijn 5 km Winkel is verhuisd
Lex Popelier bloemen en planten Lex Popelier bloemen en planten 6 km De bloemen en planten winkel van Den Bosch
Recensies
Elke keer vind ik weer prachtige pareltjes bij greenstyling. De boeketten zijn altijd met aandacht gemaakt, het personeel is vriendelijk en luistert goed naar mijn wensen. Ook zie ik om de paar maanden nieuwe prachtige vazen, en seizoens decoratie in de winkel liggen. Als je ooit snel een cadeautje moet hebben voor je nieuwe buren, of sterkte wensen aan je zieke vriendin kun je hier altijd het geschikte cadeautje vinden. Van zeepjes, tot waxinelichtjes, naar droogbloemen en prachtige kaarten. Greenstyling heeft het allemaal! Echt een aanrader!
Van een opdrachtgever een boeket bloemen ontvangen dat door Greenstyling was samengesteld en werd bezorgd . Erg mooi samengesteld boeket en bloemen staan er na een week nog mooi bij . Top Service
langs deze weg wil ik greenstyling empel graag bedanken voor het geweldig verzorgen van de bloemstukken voor de crematie op 6-8-2022 van mijn liefhebbende vrouw.
Wat een slechte kwaliteit bloemen. De laatste 4 bossen na een paar dagen met oude en kapotte bloemen voor bedragen van 25 euro al kunnen wegdoen. Geen plezier aan. Idee dat sinds corona de verse aanlevering hier beperkt is. Begrijpelijk, maar ik koop er niets meer want dit is teleurstellend. Boeketten zijn niet vers, ik heb gezien dat ter plekke oude bloemen uit boeket werden gehaald en werden vervangen. Ik stop hiermee.
Greenstyling is een prachtige bloemenzaak waar je altijd ontzettend vriendelijk geholpen wordt en waar ze zeker met je meedenken. Ze hebben prachtige bloemen maar ook planten, potten, vazen etc. En ook als je op zoek bent naar een mooie sjaal, armbandjes, portemonnee, kaarsen of zeepjes ben je hier aan het goede adres. Kortom een geweldige winkel in het centrum van ons mooie Empel!!!
Bij Greenstyling word je altijd goed geholpen. De boeketten zijn erg mooi en blijven lang staan, voor een redelijke prijs. Een erg fijne bloemenzaak in een mooi, voor Empel historisch, pand. Chapeau!
Mijn adres voor een mooi boeket bloemen! Er is veel mogelijk; snel en kant en klaar , klein en groot, zelf bloemen kiezen en pakken; super fijn! Laatst n prachtig boeket losse bloemen die 2 WEKEN mooi waren !!!!! Hier koop ik graag bloemen!
Altijd goede kwaliteit bloemen en mooi qua opmaak van de stukken/boeketten. Daarnaast in de winkel naast bloemen ook andere mooie producten luxe zeep, sjaals, presentjes etc. Top winkel!
Ik had een mooie bos rode rozen gehaald op woensdag en vrijdag hingen de helft al slap. Alles was schuin afgesneden en extra voedsel in het water. Dus hele slechte rozen. Zo goedkoop waren ze ook niet. Ik verwacht van een dure zaak geen slechte of oude bloemen. Erg jammer
Greenstyling is een super mooie bloemist. Hele leuke winkel met mooie potjes, vaasjes, en verse bloemen die lang goed blijven. Een top winkel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid